O2e

Hvordan du feilsøker et skjermkort i windows XP

Se videoer på personlige datamaskiner er fort bli en av favoritt hobbyer av folk flest. Faktisk har det blitt en stor del av folks hver dag underholdning. Videoene sett spenner fra spennende DVD-serien, morsomme YouTube-videoer, utrolig babyen klipp, ut av denne verden triks, utrolig footages og så mye mer. Men hva om du ser videoen er satt til å stoppe opp på grunn av et problem på datamaskinen din?

Ikke bekymre deg, for problemer som dette virkelig skje til datamaskinens Windows XP skjermkortet. Når videoen ser er plaget ikke bare pakke sammen datamaskinen og ta det med til butikken raskt. Det finnes måter for deg å finne ut av problemet og fikse det. Her er noen tips om hvordan du feilsøker et skjermkort i Windows XP.

  • Komme inn i roten av ting. Det første du må gjøre er å åpne datamaskinen. Plugg den inn og la datamaskinen starte opp. Nå da, logg inn brukerkontoinnstillingene opplysninger å begynne å bruke datamaskinen. Se etter datamaskinens skjermkort. Dette kan gjøres ved å klikke følgende alternativer i dette mønsteret: Start, Innstillinger, og deretter Kontrollpanel. Du vil ikke være i stand til å feilsøke datamaskinens Windows XP skjermkortet hvis du ikke åpne den. Det er lett å åpne datamaskinen. Men du må starte det riktig.
  • Flere alternativer for å komme inn. Nå som du er i Kontrollpanel, er det fortsatt noen muligheter du har til å velge før du begynner feilsøkingen. I Kontrollpanel, se etter "System" alternativet. Klikk på den når du har funnet den. Klikker du på den vil lede deg til et alternativ hvor du kan veksle datamaskinens indre kjerne eller maskinvare. Skjermkortet kan bli funnet i dette området av datamaskinen. Deretter klikker du Maskinvare. Etter det klikker du Enhetsbehandling. Det er mange av trinnene for å ta før du faktisk får til problemer med å skyte datamaskinens Windows XP skjermkortet.
  • Endelig komme inn i skjermkortet. Nå som du har klikket på maskinvare, er det på tide å se etter "+"-symbolet. Det er vanligvis funnet ved siden av skjermkortet. Dette kan være plassert i vinduet Enhetsbehandling. Velge "+" åpnes en skjerm som lar deg se på informasjon om datamaskinens Windows XP skjermkortet. Deretter dobbeltklikker du på type skjermkort som du tror trenger litt feilsøking.
  • Feilsøking tid. Det kan ha tatt en stund å komme inn i den delen der du endelig feilsøke datamaskinens Windows XP skjermkortet. Men til sist her er det. Og det kan virke vanskelig å komme inn, men selve feilsøking er lett hvis du følger de neste trinnene flittig. Det første du må gjøre er å dobbeltklikke på en fane. Denne kategorien kalles kategorien Generelt. Dette finner du på skjermkortet nye skjerm. Ved å klikke på fanen Generelt i Windows XP, vil du se et alternativ som heter "Feilsøking". Klikk dette. Windows XP er Feilsøke programmet vil tre i kraft. Etter det kjører en diagnostisk kontroll det gir deg anbefalinger om hva som må gjøres slik at skjermkortet vil fungere igjen.


Hvordan du feilsøker et skjermkort i windows XP. Komme inn i roten av ting.
Hvordan du feilsøker et skjermkort i windows XP. Komme inn i roten av ting.

Med datamaskinens skjermkort problem nå opp, kan du fortsette å se og nyte flere klipp.