O2e

Hvordan du fjerner en AOL søkeloggen

AOL lagrer søkeloggen, slik at du kan enkelt og raskt få tilgang til alle nettstedene du har besøkt tidligere. Men hvis du er bekymret for andre mennesker sporing dine aktiviteter på internett, kan du tømme AOL søkeloggen. Dette er viktig for å beskytte ditt privatliv, spesielt hvis du deler datamaskinen med andre mennesker. Clearing AOL søkeloggen er en enkel prosess, og du kan gjøre dette ved å utføre noe av det følgende.

  • Slett gjennom sikkerhetskontrollen innstillingen. Start AOL Explorer ved å åpne nettleseren. Verktøylinjen vil komme rett opp. Klikk på "Sikkerhet". Dette vil vise alternativene du kan fjerne. Velg "Select All" for å slette alle oppføringer i AOL søkeloggen.
  • Slett fra nettleseren. Du kan også tømme søkeloggen via nettleseren din. For eksempel, hvis du bruker Internet Explorer, kan du bare gå til "Verktøy"-menyen. Deretter velger du "Slett logg". Når dialogboksen åpnes, klikker du på "Slett logg". En dialogboks vil vises, som spør om du er sikker på å gjøre handlingen, klikk "Ja" og "Lukk" etter. Hvis du ønsker å slette andre elementer, som midlertidige Internett-filer, cookies, skjemadata og passord, klikker du bare på sletteknappen ved siden av alternativene. Klikk "Ja" og "Lukk" igjen. Hvis du bruker Mozilla Firefox, åpne "History"-menyen. På pop-down menyen, velg "Vis Alle Historie." Bibliotek-skjermen vises, der alle nettsteder du har besøkt, er oppført. Markere alle elementene. Høyreklikk og velg "Slett denne siden."
  • Slett dine footprints. På AOL Explorer, gå til "Innstillinger". Deretter velger du "Alternativer for Internett." Klikk på "Clear mine Footprints"-kategorien. Etter dette, klikk på "Velg Footprints til Clear"-knappen. Du vil få lov til å velge elementet du vil klare: leserloggen, cookies, browser cache, eller blokkert pop-up listen. Bare klikk på knappen ved siden av alternativene for å fjerne noen eller alle av dem. Deretter klikker du "Fjern valgte Footprints". Trykk på "Lukk"-knappen etter.
  • Slett fra verktøylinjen alternativer. På AOL Toolbar, rett ved siden av Surfometer-telleren som viser antall sider du har sett-klikk på verktøylinjen alternativer ikonet. Deretter velger du "Alternativer for verktøylinje." Dette vil starte verktøylinjen Innstillinger-boksen. Klikk på "Søk Settings"-fanen. Under "History"-delen, klikk på "Tøm søkehistorikk"-knappen. Trykk på "Lukk"-knappen etter.

Hvis du ikke vil AOL å lagre en registrering av leserloggen

Hvordan du fjerner en AOL søkeloggen. Slett gjennom sikkerhetskontrollen innstillingen.
Hvordan du fjerner en AOL søkeloggen. Slett gjennom sikkerhetskontrollen innstillingen.

Hvis du ikke vil AOL å lagre en registrering av leserloggen, kan du slå av søkeloggen funksjon. Gjør dette ved å klikke på verktøylinjen alternativer ikonet. Når verktøylinjen Innstillinger-boksen dukker opp, klikk på "Søk Settings"-fanen. På "History"-delen, fjerner du "Lagre søkeloggen" boksen. Klikk på "OK"-knappen etter. En annen måte å gjøre dette på er ved å gå til AOL verktøylinjen. Finn "Innstillinger" på venstre side av søkefeltet, og klikk på den. Velg "Søk"-kategorien. Deretter fjerner du "Aktiver søkeloggen" boksen. Lagre innstillingen ved å klikke på "Lagre"-knappen.