O2e

Hvordan du fjerner en papirstopp i Canon laserskrivere

Spesielt når du er i en hast for å skrive ut et viktig dokument

Spesielt når du er i en hast for å skrive ut et viktig dokument, er papirstopp helt skuffende. Skriveren avgir en frustrerende lyd, mens papiret sitter fast smuldret innsiden. Selv om det ikke er en veldig god syn, kan papirstopp lett fjernet. Hvis du bruker en Canon laserskriver spesifikt, stole på at det kan lett løses. Her er nøyaktig hva du bør gjøre.

Hvordan du fjerner en papirstopp i canon laserskrivere. Fjern alle de andre papirene.
Hvordan du fjerner en papirstopp i canon laserskrivere. Fjern alle de andre papirene.

  • Fjern alle de andre papirene. Pass på at det ikke er flere papirer på papirmagasinet. Dette er for å unngå fôring papir som også kan sette seg fast i skriveren. Umiddelbart gjør dette fordi skriveren har en tendens til automatisk suge papir i.
  • Trekk papiret ut. Åpne panelet og se hvor papiret sitter fast. Deretter slepe den ut. Trekk papiret etter den retningen det vanligvis går gjennom når det slippes. Du har kanskje noen problemer i å la papiret løs, men vær tålmodig. Husk å gjøre dette veldig forsiktig og sakte fordi du må unngå å rive papiret fra hverandre. Papir filler er dobbelt så vanskelig å fjerne, og kan komme i veien for utskriften.
  • Skyv Papirstopp knappen. Gjør du det vil kjøre papirstopp utløsermekanisme og hjelpe deg å trekke ut papiret. Du kan finne denne knappen veldig lett fordi det blinker under en papirstopp.
  • Trekk papiret ut igjen. Slå av skriveren hvis det er noen papir deler som fortsatt sitter fast i skriveren. Nå trekker dem ut igjen, huske å være forsiktig og forsiktig. Hvis du må ta ut patronen og andre flyttbare deler bare for å få tilgang til filler, gjør det. Husk at du ikke kan starte skriveren på nytt med mindre alle papir filler er fjernet.
  • Hold skriveren i noen minutter. Vent minst tre minutter før tuning skriveren på igjen. Dette er for å la skriveren bli overhalt. Når du slår den på, bør skriveren fungere godt igjen, gitt at du har tatt ut alle papirbitene.
  • Starte utskriften. Hvis du har fjernet papiret, kan du prøve å gjøre en testutskrift. Denne gangen skal papiret reise gjennom skriveren og komme ut trykte. Hvis du derimot opplever du noen utskriftsproblemer, er det mulig at du ikke har fjernet alt papiret filler. Så igjen, finne filler og trekke dem ut veldig nøye.

Papirstopp er nesten en vanlig problem i laserskrivere

Papirstopp er nesten en vanlig problem i laserskrivere, og det ofte skjer når papiret er uforenlig med skriveren. I dette tilfellet, kan det være lurt å sjekke papir først før du mater det gjennom skriveren. I enkelte andre tilfeller kan imidlertid, blinker Papirstopp knappen selv om det ikke er noen fast papir. Hvis det skjer med skriveren, er det trygt å anta at skriveren har skadet eller ødelagt deler. Ta kontakt med en skriver reparatør umiddelbart. Og husk å ta notat av utskrift feilkoder som vises på skjermen, fordi disse vil være til nytte i diagnostisering årsaken til problemet.