O2e

Hvordan du fjerner spionprogrammer fra datamaskinen ved hjelp spyware monitor

En spyware er et ondsinnet program som kan installeres på datamaskinen din uten din viten. Dette kan skje når du besøker nettsteder som er skadelig i naturen, når du klikker dukker opp reklame eller når du ubevisst laste den ned på din datamaskin. Å ha spionprogrammer på datamaskinen er farlig siden datamaskinen aktiviteter og din private informasjon kan bli innhentet av en tredjepart. Det er viktig at du har en spyware monitor installert på datamaskinen for å kunne oppdage og fjerne spyware lykkes fra datamaskinens system. Finn ut hvordan du gjør dette ved å følge disse enkle trinnvise instruksjoner.

Hvordan du fjerner spionprogrammer fra datamaskinen ved hjelp spyware monitor. Forskning spyware monitor.
Hvordan du fjerner spionprogrammer fra datamaskinen ved hjelp spyware monitor. Forskning spyware monitor.

  • Kjenner tegn. Noen ganger er det vanskelig å oppdage hvis du har spyware på din datamaskin. Men det er noen tegn som vil hjelpe deg å oppdage om du har spyware stede på maskinen din. Datamaskinen kan bremse ned drastisk på grunn av tilstedeværelsen av spyware. Et annet tegn er når du kan kontinuerlig pop up vinduer på skrivebordet ditt. Dette er bare noen av de tingene du bør se etter når du mistenker at du har spyware.
  • Forskning spyware monitor. Det er nok av spyware monitor programmer som du kan laste ned gratis på nettet. Du kan også kjøpe programmet for bedre beskyttelse. Før du laster ned, forskning først på de beste spyware monitor programmer som vil kvitte seg med spyware. En av de nettsteder som du kan besøke for å se en liste over de beste programmene for å bruke er Consumer søk .
  • Last ned og installere spionprogrammer skjermen. Når du har valgt program å bruke, laste den ned fra Internett. Nedlasting skal bare ta et par minutter. Installere det på datamaskinen din ved å følge instruksjonene på skjermen. Hvis du velger å kjøpe programmet, kan du bestille på nettet og betale. En kode vil bli gitt til deg slik at du kan ha den fullstendige versjonen av spyware monitor program som du velger.
  • Full system scan. Når nedlastingen er ferdig, foreta en full system scan av maskinen din. Den fullstendige systemsøk bør ta flere minutter til et par timer, avhengig av innholdet på datamaskinen din. Det beste er å la den anti-spyware program for å gjøre jobben sin og ikke åpne noen programmer eller gjøre aktiviteter på datamaskinen mens skanningen pågår. Etter full system scan, vil programmet vise deg en liste over spyware-programmer som ble oppdaget på datamaskinen. Fjerne elementer for å bli kvitt dem.
  • Skanne regelmessig. Du kan endre innstillingene for spyware monitor som du har lastet ned slik at en full system scan vil starte automatisk hver dag. Dette vil sikre at datamaskinen er fri for spyware programmer og annen skadelig programvare.


Dette er trinnene du kan følge for å fjerne spionprogrammer fra datamaskinen. Sørg for at din spyware monitor program er alltid oppdatert, slik at den kan oppdage de nyeste spyware programmer og skadelige programmer. Unngå å laste ned elementer fra nettsider som synes mistenkelig og ikke åpne linker fra spammeldinger å unngå å få spyware på din maskin.