O2e

Hvordan du forfatter en DVD fra nedlastet video med Ulead

Det er flere authoring programmer i dag

Det er flere authoring programmer i dag. Men en av de mest brukte er Ulead DVD Workshop 2. Denne programvaren er vanligvis brukervennlig og har en lett-å-manipulere grensesnitt. Her er hvordan du kan bruke denne programvaren til forfatteren en nedlastet video.

Hvordan du forfatter en DVD fra nedlastet video med ulead. Kjøp ulead programvare.
Hvordan du forfatter en DVD fra nedlastet video med ulead. Kjøp ulead programvare.

  • Kjøp Ulead programvare. Du kan kjøpe programvare fra Ulead offisielle nettsted. Det koster nesten 375€. Men hvis du ikke trenger noen av funksjonene, kan du gjøre gjøre med programvaren Express-versjonen, som er 200-dollar billigere. Før du kjøper, er det best å først bruke demoversjon av programvaren. Demoen kan brukes i 30 dager og kan også lastes ned fra Ulead hjemmeside.
  • Laste ned en video. Søk etter videoen du vil forfatteren. Du kan velge så mange videoer som du ønsker og henge dem sammen ved hjelp av programvaren. Når du allerede har lastet ned videoene, lagre dem på datamaskinen. Sørg for å ha dem alle i én mappe, slik at du slipper å hoppe fra en mappe til en annen når vi leter etter videofilene.
  • Starte programvaren. Åpne programvaren fra skrivebordet. Deretter klikker du Nytt prosjekt. Skrive inn navnet på filen. Neste, få tilgang til nedlastede videoer ved å gå til mappen der du lagret dem. Velg videoene enkeltvis og klikk på Åpne-knappen. Arranger videoene på den rekkefølgen du ønsker at de skal vises.
  • Gjør effekter. Du kan for eksempel legge til kapitler på DVDen. Kapitlene vil være representert ved miniatyrbilder. Bortsett fra kapitler, kan menyer og spillelister også legges til. Hva er bra om Ulead Workshop DVD 2 er at den kommer med forskjellige interessante og vakkert designede maler, så du har mange alternativer å velge mellom. Hvis du trenger undertekster, kan du gjøre dem så godt.
  • Brenn dvd. Først vise DVD. Kontroller at lyd-og bildekvalitet er overlegen. Overgangene mellom menyen og video og blant alle videoene bør også være jevn. Menyen og kapittel miniatyrbilder bør alle jobbe. Når DVD-innhold er klar for brenning, setter skrivbare DVD i brenneren. Sørg for at DVD er i format som støttes av brenneren din, ellers kan du få problemer i å brenne videoen. Når du er ferdig brenning, vil den automatisk mate ut DVD. Husk imidlertid at den brennende tid bestemmes av videoens kjøretid. Så hvis videoen er ganske lang, må du kanskje vente lenger for den brennende prosessen fullføres. Prøv å se på DVD etter brenning. Det skal ha alle funksjoner og elementer du tidligere lagret.


Bortsett fra Workshop DVD 2

Bortsett fra Workshop DVD 2, kan du også prøve å bruke andre Ulead er authoring programmer. Du kan prøve MovieFactory og VideoStudio. Disse to programmene kan brukes til å lage high-definition og Blu-ray DVD-er. Videoene forfattet og brent ved hjelp av disse programmene er gjengitt med høy og profesjonell kvalitet funksjoner. Du kan velge og laste ned en versjon av MovieFactory og VideoStudio fra det offisielle nettstedet til Ulead.