O2e

Hvordan du går om å kjøpe datamaskiner i bulk

Datamaskiner er ikke bare en luksus i disse dager

Er datamaskiner ikke bare en luksus i disse dager, med Internett å gjøre ting raskere, sikrere og billigere, datamaskiner er en nødvendighet, spesielt i bedrifter og skoler. Men å kjøpe datamaskiner per brikke er dyrere enn å kjøpe datamaskiner i bulk og faktisk, de fleste bedrifter forhandlere kjøpe datamaskiner bulk. Selvfølgelig, å kjøpe datamaskiner i bulk er like risikabelt som å kjøpe datamaskiner enkeltvis. Men datamaskiner selv er dyrt, og ikke minst det store antallet som du kan kjøpe vil brenne et hull i lommen. Og så billige brukte bærbare datamaskiner kan selges engros, kan disse være bedre tilbud, spesielt hvis de er billig oppussede bærbare datamaskiner. Det er fortsatt en risikofylt virksomhet, men som du ikke kan fortelle omfanget av en bærbar PC som blir "brukt". Likevel, hvis du er villig til å presse gjennom, her er noen retningslinjer som kan muligens hjelpe deg.

Hvordan du går om å kjøpe datamaskiner i bulk. Datamaskiner er ikke bare en luksus i disse dager.
Hvordan du går om å kjøpe datamaskiner i bulk. Datamaskiner er ikke bare en luksus i disse dager.

  1. Typer. Før engasjerende i noen form for avtaler, gå videre og se deg rundt på virksomheten din først. Har du behov for datamaskiner eller bærbare datamaskiner? Bærbare datamaskiner gir deg ekstra kraft for mobilitet, men ofre den store plassen og prosessering krefter stasjonære datamaskiner. Stasjonære datamaskiner, derimot, er klumpete og hengslete, og kan ikke være egnet for jobber som krever å bevege seg rundt, som anleggsteknikk. Du må kanskje kjøpe begge, men bestemme første bare hvor mange enheter du trenger. Når du er ferdig, kan du begynne å lete rundt etter de typer og modeller av bærbare datamaskiner og / eller datamaskiner som du kan trenge.
  2. Modeller. Hvert år gjør et selskap en ny modell av maskinen. Anta at det er 50 selskaper i verden, det er 50 nye modeller! Og det er 50-år gamle modeller fra året før! Med den stadig endrede krav og det store spekteret av spesifikk av bærbare datamaskiner og datamaskiner, må du gjøre noen sammenligning. For eksempel er din bedrift eller skole grafikk tunge? AutoCAD for Engineers og Photoshop og Illustrator for kunstnere trenger en stor grafikkort minne. Trenger du en stor plass til å lagre filer i? Deretter datamaskiner som har store harddisker kan være bra for deg. Tastaturer, kan pekeenheter som mus, høyttalere eller hodetelefoner være nødvendig, og det er mange engros forhandlere for dette.
  3. Leverandører. Det finnes en rekke leverandører på Internett. Man må bare se. Imidlertid har noen av forhandlerne gått til bulk trading nettsteder som tradekey.com og tradeloop.com for sine forsyninger. Den gode ting om disse store bulk handel nettsteder er at de alltid har en representant fra selskapet tilgjengelig, som deres e-post blir vist der, bare venter på å slippe dem en linje. Husk imidlertid ikke at Surplus ikke bety Used. Og siden disse er helt nye elementer som har blitt mothballed for en stund, kan de komme til en brattere pris. Det beste med disse nettstedene er at prisene er omsettelige. Representantene at du skal snakke med vil ha evnen til lavere priser, og du kan prute med dem. De kan også komme med eksterne enheter og spesifikke programmer som du ønsker for en lavere pris, noe som gjør det enklere for deg å kjøpe disse datamaskinene produkter.