O2e

Hvordan du installerer en diskettstasjon i en eMachines w3644

EMachines W3644 er en rimelig datamaskin som du kan kjøpe for bare 225€ 0.99. Det kjører på en Windows XP-operativsystemet og kan utføre oppgaver som andre high-end-maskiner kan. Med forbedring i teknologi, har lagring av data også endret seg gjennom årene. Før brukerne lagre data i disketter, men i dag, de fleste bruker harddisker, CDer eller flash-stasjoner som lagringsenheter. Men noen mennesker har fortsatt noen verdifulle data lagret inne disketter. En løsning på dette er å installere en diskettstasjon i eMachines W3644 datamaskinen. Hvis du vil ha tilgang til verdifulle data på en diskett, må du installere en diskettstasjon på maskinen din ved å følge instruksjonene nedenfor.

Hvordan du installerer en diskettstasjon i en emachines w3644. Kjøp ekstern diskettstasjon.
Hvordan du installerer en diskettstasjon i en emachines w3644. Kjøp ekstern diskettstasjon.

Her er instruksjonene du kan følge hvis du ønsker å installere en diskettstasjon i en eMachines W3644:

  • Kjøp ekstern diskettstasjon. Det første du må gjøre er å kjøpe en ekstern diskettstasjon. Det er viktig at du kjøper en ekstern diskettstasjon i stedet for en intern diskettstasjon siden eMachines W3644 ikke gi en plass der du kan installere en intern diskettstasjon. Du kan kjøpe en fra nettsiden geeks.com . De har eksterne diskettstasjoner for så lite som 15€ 0,99. Du kan også kjøpe en renovert for mindre siden du bare kommer til å hente filer.
  • Koble diskettstasjonen. Åpne pakken på diskettstasjonen og lese manualen for å få instruksjoner. Sjekk for å se om delene er fullført. Koble kabelen på diskettstasjonen til det og koble strømforsyningen til en stikkontakt.
  • Koble til eMachines w3644. Neste skritt er å koble diskettstasjonen til eMachines W3644 bruker USB ledningen. Se etter en ledig USB-port på datamaskinen. Det er 6 ledige porter, slik at du ikke bør ha noen problemer. Det er 2 plassert på sidene og 4 på baksiden av maskinen.
  • Vent til deteksjon. Den eMachines W3644 skal oppdage at det er en enhet som er koblet til den. Vent til innkallingen til å komme opp. Hvis datamaskinen ikke gjenkjenner diskettstasjonen etter noen minutter, sjekk for å se om du har koblet til kablene tett, og hvis du har koblet den til strømforsyningen.
  • Installer diskettstasjonen. Sett inn installasjonsplaten på datamaskinen når den oppdager diskettstasjonen. Installasjonen vises. Bare følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Etter installasjonen kan du allerede bruker diskettstasjonen å hente filene du ønsker fra en hvilken som helst diskett.


Dette er trinnene du må følge hvis du ønsker å installere en diskettstasjon på eMachines W3644 datamaskinen. Trinnene er veldig enkel. Nå som du har hentet dine filer fra diskett, er det tilrådelig å sikkerhetskopiere filene dine ved hjelp av en ekstern harddisk eller en USB minnepinne, slik at du kan få tilgang til filene på en annen datamaskin hvis du må.