O2e

Hvordan du installerer en GPS tracking system i bilen eller mobiltelefon

En Global Positioning System eller GPS tracking system er en enhet eller gadget som kombinerer teknologi av en GPS-mottaker, en mobiltelefon sender, og spesialist programvare. Bilen sporingsenhet eller kjøretøy tracker er koblet til en mobiltelefon nettverksserver som lar hvem som helst å overvåke bevegelsene til en rekke kjøretøyer i sanntid. GPS auto sporing enheten registrerer posisjonen med jevne mellomrom av eiendelen som enheten er koblet til. GPS trackere kan brukes for kjøretøyer, for barn, for lastebiler og for egenskapene for å bestemme deres nøyaktige posisjon.

For de som er interessert i teknologi, installere dine egne GPS tracking system er enkel. Dataene kan gjennomgås i sanntid i et format som er svært brukervennlig.

Hvordan du installerer en GPS tracking system i bilen eller mobiltelefon. Det finnes to typer strømkilder for de tilgjengelige moderne GPS kjøretøy sporing systemer.
Hvordan du installerer en GPS tracking system i bilen eller mobiltelefon. Det finnes to typer strømkilder for de tilgjengelige moderne GPS kjøretøy sporing systemer.

  1. Det finnes to typer strømkilder for de tilgjengelige moderne GPS kjøretøy sporing systemer, batteridrevet eller kjøretøy drevet typer. Velge den batteridrevne systemet er den enkleste og raskeste måten å installere GPS trackere. Du trenger ikke å koble bilen tracking-enhet til bilens strømkilde, og du kan plassere enheten hvor som helst inne i kjøretøyet. Bruke batteridrevet typen ville skjønt trenger regelmessig batterilading avhengig av produsenten.
  2. Når du har valgt din sporingsenhet, sjekk at SIM-kortet du bruker, ikke er PIN-nummer beskyttet. Sett inn SIM-kortet i enheten.
  3. Når du har satt inn SIM-kortet, kobler enheten til strømkilden eller batteriene og slå på systemet.
  4. Se etter et sted hvor du kan sette enheten så det er minst sannsynlig å bli funnet.
  5. Følg din bruker bruksanvisningen og stilt inn SIM å være klar til å sende data.
  6. GPS kjøretøy sporing programvare som skal brukes varierer avhengig av produsenten av enheten. Les nøye instruksene og bruker programvaren som følger.
  7. Installer kjøretøy sporing programvare på din bærbare eller stasjonære.
  8. Kontroller at du har en GSM-modem for at du skal koble datamaskinen til enheten i bilen din.
  9. Når du har installert programvaren, følger du trinnene gitt for å gjøre din mobiltelefon og kjøretøy sporing enhet kommuniserer.

Foreløpig er små selskaper gjør bruk av bil sporing enheter for kjøretøy, og for lastebiler, for å overvåke bevegelser av sine firmabiler. Levering og taxi selskaper har installert trackere i alle sine biler, for å kunne vite om deres biler er sent eller på tid, og tar den tildelte rute. Pansrede lastebiler med verdifulle varer bruke enheten til å spore bilens plassering hvis et ran oppstår. Trackere er installert i dyre biler for eierne å ha en enklere måte å spore sine stjålne biler og vet hvor bilen er, og ruten det reist.

Foreldre dra nytte av GPS auto tracking-teknologi i å spore barnas bevegelser og alle i husholdningen. Sportsentusiaster for utendørs sport, som backpacking eller jogging, bruker GPS-sporing enheter. Enheten brukes til å laste ned data til en datamaskin for å beregne varigheten og lengden på turen deres, og å spille inn den veien de tok på et kart ved hjelp GIS-programvare.

Hvordan du installerer en GPS tracking system i bilen eller mobiltelefon.
Hvordan du installerer en GPS tracking system i bilen eller mobiltelefon.

Med fremme i teknologi og tilgjengeligheten av flere GPS kjøretøy sporing systemer, snart GPS trackere vil bli svært rimelig i markedet for alle.