O2e

Hvordan du installerer en My Book ekstern harddisk

Å få en ekstern harddisk gjør det enkelt å overføre data fra en datamaskin til en annen, det gjør det også enkelt å sikkerhetskopiere data opp. En av de bestselgende eksterne harddisker er My Book. Dette er en linje av eksterne harddisker laget av Western Digital. Western Digital Corporation, ofte omtalt som WD, er den nest største produsent av harddisker på verdensbasis etter Seagate. WD har eksistert i førti år nå og selskapet fått en rekke lojale kunder trodde disse årene på grunn av utmerket kvalitet på sine produkter.

Hvordan du installerer en my book ekstern harddisk. Sørg for at datamaskinen oppfyller kravene.
Hvordan du installerer en my book ekstern harddisk. Sørg for at datamaskinen oppfyller kravene.

Det er i dag ni utgaver av My Book gjort tilgjengelig for forbrukere og de er følgende: Essential, Hjem, Kontor, Mirror, Studio, Premium, Elite, Pro og World. Hver versjon er skreddersydd for å passe livsstilen sin bruker. Hvis du nettopp har kjøpt ditt eget My Book eller du planlegger å få en, vil følgende hjelpe deg å forstå hvordan du installerer en My Book ekstern harddisk.

  • Sørg for at datamaskinen oppfyller kravene. Dette trinnet er et must før du får en. Garantere at datamaskinen oppfyller minstekravene til My Book. Hvis datamaskinen ikke oppfyller det, ville du ikke være i stand til å få det beste ut av denne eksterne harddisken. Verste tilfellet er at du vil være i stand til å bruke den eksterne harddisken på datamaskinen. Følgende viser minimumskravene My Book trenger for å fungere skikkelig.
  • USB 2.0 (noen utgaver støtter Firewire 800 og USB 3.0)
  • Windows XP, Vista eller Windows Vista (noen utgaver støtter Windows 2000)
  • Eller Mac OSX
  • Granske den eksterne harddisken enhet for eventuelle fysiske skader. Når du har fått en My Book, ta den ut av emballasjen boksen og undersøke det. Det bør ikke ha noen fysiske feil som en bulk. Bulker er noen ganger uvitende kjøpt under transport ekstern harddisk. Disse bulker kan forårsake ytelsesproblemer, så du må sørge for at den eksterne harddisken ikke har noen fysiske feil.
  • Plugg den eksterne harddisken til et strømuttak. Ta adapteren ut av emballasjen. Fest AC respektive kontakt for My Book, og deretter sin støpselet til en stikkontakt.
  • Plugg den eksterne harddisken til datamaskinen. Bruke USB-kabelen som fulgte med den eksterne harddisken plugg My Book til datamaskinen ved hjelp av USB-grensesnittet. Hvis du har en FireWire-port og My Book utgaven du fikk støtter dette grensesnittet, kan du koble den eksterne harddisken med en FireWire-kabel.

Når du har festet My Book, ville datamaskinen automatisk oppdage den som en flyttbar lagringsenhet, og vil være i stand til å bruke den umiddelbart.