O2e

Hvordan du installerer en nattsyn PC kamera

En web-kamera er en type tilleggsutstyr som du kan koble til en datamaskin ved hjelp av USB-grensesnittet. De fleste bruker sine webkameraer å gjøre videomeldinger med programmer som Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger eller Skype. Andre bruker dette for å ta bilder eller videoer som de kan sende på nettet. Siden web-kameraer er lett på lommen, utviklet bruken av den. I dag kan du bruke et webkamera og forvandle den til en nattkamera. Følgende vil gi deg detaljert fremgangsmåte på hvordan du installerer en nattsyn PC kamera.

  • Grab en PC kamera som støtter nattsyn funksjonen. Hvis du fortsatt ikke har et kamera som har nattsyn, kan du lett få en enten gjennom elektroniske midler eller ved personlig vandre inn i en datamaskin eller elektronisk hobby butikken. Pass på at når du kjøper en PC kamera som det klart indikerer at det har nattsyn funksjonen. Prisene på webkamera som har nattsyn vil variere fra 15€ til så høyt som 75€. Hvis du har et eksisterende trådløst nettverk, bør du vurdere å få den trådløse slag. Å ha en trådløs nattsyn webcam ville være lettere å sette opp siden du ikke lenger vil ha problemer med å plassere ledninger rundt hjemmet ditt.
  • Plasser kameraet. Plasser kameraet i stedet du vil den skal overvåke. Det beste stedet å montere kameraet ville enten være i ditt hjem oppføring måte. Hvis du bruker kameraet til å overvåke din butikk, kan du obscurely skjule den et sted i nærheten av kassaapparat. Å feste kameraet på plass, må du klippe den ned eller skru den på veggen. Noen kameraer har skum pads som ville sikre at klippet ikke ville skrape eller skade overflaten den er montert på.
  • Fest kameraet til datamaskinen. Ved hjelp av USB-kabelen, bare å hekte kameraet til en av USB-portene funnet på din datamaskin. Hvis kameraets USB-kabelen er kort og du har montert kameraet ganske langt fra datamaskinen, kan du bruke en USB-skjøteledning for å løse avstanden problemet. Som webkameraer, kan du kjøpe disse USB skjøteledninger fra en datamaskin og elektronisk butikk.
  • Installer de nødvendige driverne for webkameraet. De fleste webkameraer er plug-and-play, men noen produsenter vil kreve at du installerer OEM-programvare til veldrevet det perifere. Dette OEM-programvare er inkludert i pakken, men hvis i tilfelle ikke din kom med en, kan du enkelt laste ned programvaren fra produsentens hjemmeside.

Hvordan du installerer en nattsyn PC kamera. Grab en PC kamera som støtter nattsyn funksjonen.
Hvordan du installerer en nattsyn PC kamera. Grab en PC kamera som støtter nattsyn funksjonen.

Når du har riktig montert kameraet og installert de nødvendige programmene som kreves for å kjøre kameraet på datamaskinen, kan du nå begynne innspillingen og overvåking ved hjelp av kameraets nattsyn funksjonen.