O2e

Hvordan du installerer et Bluetooth - tastatur til en bærbar PC

Tilbake i dag

Tilbake i dag, hadde alt ledninger i dem: mobiltelefon headset, fjernkontroller, øretelefoner, mus, hodetelefoner og tastatur. Enhver gadget perifere du kunne tenke på er koblet via en ledning. Men i dag har teknologien gjort det mulig for ledninger å være en ting fra fortiden. Bluetooth-teknologi har effektivt gjort kobler ledningen foreldet. Trådløse hodetelefoner koble våre iPods i våre ører uten å bli nesten kvalt av en ledning. Du kan sitte hvor som helst i rommet du ønsker uten frykt for å snuble andre med fjernkontrollen ledningen. Datamaskin arbeid er ikke lenger hemmet av musen ledningen.

Snakker av datamaskin arbeid, er det Bluetooth-tastatur der ute tillate at du kan arbeide på din bærbare datamaskin uten å være bundet av en ledning. Du kan installere disse tastaturene ved å følge instruksjonene nedenfor:

  • Sjekk for bluetooth. Det sier seg selv at du bør eie en Bluetooth aktivert bærbar datamaskin og tastatur. Dobbeltsjekk Programmer delen av datamaskinen for å sjekke om den har en Bluetooth-ikonet i den.
  • Kontroller tastaturet spesifikasjoner. Det er ikke nok at den bærbare datamaskinen og tastaturet er Bluetooth aktivert, må de være kompatible. Sørg for at de er som støtter Bluetooth 2.0 eller høyere.
  • Installere programvaren. Sjekk emballasjen for programvare som ble levert med tastaturet. Installer dette i datamaskinen for å sørge for at du har programvare som kan lese tastaturet.
  • Slå på. På tastaturet, er det en trådløs knapp. Slå den på og sjekke den bærbare datamaskinen hvis enheten blir oppdaget. Mange bærbare datamaskiner og datamaskiner produsert i de siste fem årene vil ha en integrert Bluetooth-mottaker, så du bør ikke ha noen problemer med å installere et Bluetooth-tastatur.
  • Feilsøking. Hvis du støter på problemer med installering eller deteksjon, kan du sjekke tastaturet pakken for brukerhåndboken. Disse har vanligvis en kort feilsøkingsguiden som dekker de fleste vanlige problemer som installasjon. Hvis mer komplekse problemer oppstår, kan du ringe kundeservice. Tallet for tastaturet produsentens kundeservice er ofte funnet i brukerveiledningen også.

Hvordan du installerer et bluetooth - tastatur til en bærbar PC. Kontroller tastaturet spesifikasjoner.
Hvordan du installerer et bluetooth - tastatur til en bærbar PC. Kontroller tastaturet spesifikasjoner.

Hvis du bruker Microsoft Vista, kan du installere Bluetooth ved å følge trinnene nedenfor:

  • Installer. I datamaskinen, klikker du på Start> Kontrollpanel> Maskinvare og lyd> Bluetooth-enheter> Legg når du åpner Bluetooth-enhet program.
  • Koble til. Det er en knapp under Bluetooth-tastaturet, slå den på slik at datamaskinen kan oppdage tastaturet. I datamaskinen, velger Min enhet er satt opp> klar til å oppdages> Neste
  • Passkey. I datamaskinen, merker du tastaturet, og velg neste. En pop up meny vil dukke opp der du kan velge en tilgangsnøkkel for ME og velg neste. Du må angi tilgangsnøkkelen funnet på den nye Bluetooth-tastatur.


En ulempe ved Bluetooth-tastatur er at siden de ikke er koblet til en strømkilde, må de operere på batteri. Så vil du bruke mye på batterier hvis du lar tastaturet åpne når den ikke er i bruk.