O2e

Hvordan du installerer GPS - sporing enheter i mobiltelefoner

Enten du er en teknologi narkoman eller bare dårlig med retninger

Enten du er en teknologi narkoman eller bare dårlig med retninger, og legger en Global Positioning System, eller GPS, enheten til din mobiltelefon vil tilby deg den tryggheten og bekvemmeligheten av aldri å måtte bære et papirkart. Bruke telefoner som en GPS-enhet kan du få veibeskrivelser fra bilen, hjemme og selv på turstier! Disse tipsene vil hjelpe deg å installere GPS-sporing enheter på en mobiltelefon.

Hva er egentlig gps?

Hvordan du installerer GPS - sporing enheter i mobiltelefoner. Installere en GPS tracking-enhet.
Hvordan du installerer GPS - sporing enheter i mobiltelefoner. Installere en GPS tracking-enhet.

GPS er en rekke satellitter som avgir et radiosignal. Signalet kan leses av GPS satellittmottakere. Disse mottakere bruker informasjonen til å gjøre noe som kalles trilateration. Trilateration er en matematisk prosess som gjør at en GPS-mottaker for å beregne posisjonen til et objekt.

I tilfelle av en mobiltelefon, forteller den GPS-enheten den nøyaktige plasseringen av telefonen på kloden. Dette kan høres forvirrende, men en liten bit av kunnskap om hvordan GPS-enheter arbeid kan være nyttig før du leser videre.

Når folk flest tenker på GPS-sporing enheter

Når folk flest tenker på GPS-sporing enheter, tenker de på å bruke dem i en bil for å finne den korteste ruten etter en destinasjon eller for å finne nærmeste bensinstasjon. Men du trenger ikke å eie en bil noe mer å nyte fordelene av GPS. Kanskje du bare vil ha noen retninger for å komme til en ny asiatisk fusion restaurant i gangavstand fra leiligheten. Kanskje du har barn, og du vil vite hvor de er i tilfelle en nødsituasjon. Foreldre kan enkelt installere GPS-sporing enheter og GPS-programvare i sine barns mobiltelefoner å vite nøyaktig hvor deres barn er, i stor grad øke sjansene for å bringe dem trygt hjem hvis noe skulle skje. Fremskritt i global teknologi gjør GPS-enheter rimeligere og mer brukervennlig, slik at du ikke trenger å være en informasjonsteknologi (IT) tech å navigere systemene og installere en GPS-enhet i telefonen.

Installere en GPS tracking-enhet

I disse dager, trenger du ikke engang nødvendigvis trenger å installere en GPS-sporing enhet for å spore en mobiltelefon . Foruten faktiske enheter som er kompatible med mobiltelefoner, kan du også laste ned GPS-programvare rett til din mobiltelefon slik at de blir en GPS-sporing enhet. Mange mobiltelefoner kommer med en enhet som kalles en GPS-mottaker som gir telefonen mulighet til å bli sporet fra satellittene som går i bane rundt kloden. Før du installerer GPS-sporing enheter på mobiltelefoner, vurdere hva som fungerer best for deg og din livsstil, og din vilje og tålmodighet til å ta seg tid til å installere GPS-programvare på din mobiltelefon.

Hvis du eier en bil

Hvis du eier en bil, kan du kjøpe en alt-i-ett bilmonteringssett, for eksempel en Palm GPS Navigator Car Kit for bruk med mobiltelefoner. Å ha GPS-enheter i bilen er mye enklere enn å bruke papirkart. Bilmonteringssettet leveres med en hands-free vugge for telefoner som inkluderer en høyttaler og en integrert GPS-mottaker som gir nøyaktige retninger og ruteberegninger til sjåføren. Alltid sjekke for å se hva mobiltelefoner denne bilmonteringssettet er kompatibelt med før du kjøper denne enheten for din bil. Hvis du installerer GPS i bilen, kan en ulempe være at du er så stuck med en enhet i bilen, og det kan ikke være kompatible med alle smarte mobiltelefoner. Hvis du har en Bluetooth-aktivert smarttelefon, kan du holde en av de mange Bluetooth GPS-mottakere i bilen for å gi deg sanntid retninger. Igjen, hvis du installerer GPS-enheter i bilen med et av disse alternativene, kan det ikke fungere med alle mobiltelefoner, så pass på å sjekke med din mobiloperatør før du kjøpe eller installere en GPS-enhet som kan arbeide i bilen.

La oss si at du vil at GPS-enheten til å være mer mobil i stedet for at det er bare tilgjengelig fra din bil eller båt. Kanskje du bare ønsker noen andre til å installere en GPS-enhet i telefonen. Selv om du ikke er teknologisk avanserte, det er enkle måter å installere GPS-sporing enheter på din mobiltelefon.

Enten du er en teknologi narkoman eller bare dårlig med retninger. Last ned og installer gps-tjeneste på nettet.
Enten du er en teknologi narkoman eller bare dårlig med retninger. Last ned og installer gps-tjeneste på nettet.

Last ned og installer GPS-tjeneste på nettet

Mange tjenesteleverandører, inkludert T-Mobile og Verizon tilbyr nå GPS-tjenester på mange av sine mer populære mobiltelefoner. Alt du trenger å gjøre er å abonnere gjør telefonen til en GPS-enhet. Melde gjør tjenesten til å finne telefonens posisjon ved hjelp av Internett, du trenger ikke å installere enheten. Avhengig av dataplan du har med din mobiltelefon, kan du bli belastet for nedlasting av GPS-programmet og / eller den tiden du er tilkoblet og bruker enheten. Disse ekstra avgifter vil definitivt gjøre den månedlige mobiltelefon regning hoppe for enkelhets skyld.

Du kan også installere GPS-sporing enheter på mobiltelefoner ved manuelt å laste ned en gratis tjeneste, som Google Maps for Mobile. Google Maps for mobil fungerer på de fleste Symbian S60, Windows Mobile, Blackberry og Java-aktiverte telefoner. Du trenger ikke å betale for tjenesten fra Google, men din mobiltelefon carrier vil belaste deg for Internett-tid brukt på nedlastingen eller sporing enheter og for å hente kart til din destinasjon. Med Goggle Maps, kan du lage egne kart på datamaskinen og lagre dem til GPS-enheter på mobiltelefoner. AccuTracking er en annen programvare for å vurdere, og en av de beste enhetene på en mobiltelefon for foreldre. AccuTracking er en drøm for foreldre som ønsker å vite hvor deres barn er. Det tilbyr tre forskjellige abonnement priser og lar foreldre sette opp et virtuelt gjerde i barnets telefon. Dersom barnet forlater grensene som er satt opp av foreldre (over Internett), er foreldre sendte en melding. Så mye for lett å skulke skolen i disse dager! Disse enhetene på mobiltelefoner vil sette en stopper for det.

Det er mange GPS tilgjengelige nedlastinger i søknaden butikker for iPhone og Blackberry i tillegg. Dette vil tillate deg å laste ned GPS-enheter til din mobiltelefon i løpet av sekunder. For iPhone, er det MobilNavigator, TomTom og Magellan Roadmate bare for å nevne noen. For Blackberry, prøv GPS Tracker eller Blackberry Maps. Begge er gratis å laste ned, men husk at du betaler for web-surfing tid når du installerer GPS på enheten, så det er ikke nødvendigvis gratis.

Det kan være så enkelt som en tur til elektronikk butikken eller en tur til applikasjoner butikken på iPhone for å installere en GPS-enhet på mobiltelefoner. Enten du klikker for å laste ned, eller kjøpe en enhet for bilen din, kan du være GPS-klar i løpet av minutter.

Hvordan vet jeg om telefonen min har GPS allerede?

Før du installerer GPS-sporing enheter på din mobiltelefon, sjekk at du ikke allerede har GPS. Ring din mobiltelefon carrier å finne ut om telefonen merke og modell har GPS-sporing før du laster ned ekstra programvare. Du kan også sjekke funksjonene på din konto online eller med en oppfordring til mobiltelefon selskapet. En annen rask måte er å sjekke din mobiltelefon innstillinger eller preferanser. Hvis telefonen har en GPS-chip i det allerede, sette "E911" eller "plassering" til "på"-innstillingen. Ifølge Snopes.com, dette "ikke slår nødvendigvis telefonen til et fyrtårn som er sporbar." Det vil imidlertid la telefonen til å tillate programmer som Verizon Navigator og familieetaten Locator systemer. Disse enhetene på mobiltelefoner vil bidra til å bestemme og spore mobiltelefonen befinner seg.

iPhone og GPS

Noen eksempler på GPS-programvare som kan slå din iPhone til en GPS-sporing enhet inkluderer Mologogo, Instamapper og Buddyway (gratis hvis du registrerer deg). Du må være sikker på at du har en GPS aktivert mobiltelefon og web-tilgang fra telefonen før du kan slå mobilen din til en GPS-sporing enhet. Hvert av disse selskapene har programvarespesifikasjoner lagt ut på deres hjemmeside, og noen kan være tilgjengelig for visse telefonnumre bærere og ikke andre. Alltid være sikker på å sjekke avsnittet om deres programvare nettsteder for listen over støttede mobiltelefoner før du installerer en GPS-enhet eller et program. For eksempel er Mologogo tilgjengelig for enkelte NEXTEL og Motorola mobiltelefoner. Du kan også prøve enheter på din mobiltelefon som BuddyWay. Dette gjør at du kan finne mobiltelefonen beliggenhet bruker Internett når du installerer og gi mobiltelefonen sin posisjon til BuddyWay server. Den BuddyWay programmet lar mobiltelefon bruker til å ta bilder og skrive notater å legge på Internett gjør det til et flott program for reisende med venner ønsker å vite hva du opplever og ser mens du er på en reise.

Uansett hva du velger å gjøre for å installere en GPS-sporing enhet på mobiltelefoner, sørg for å følge trinn-for-trinn monteringsanvisning på hver programvare nettstedet nøye. Enten du ønsker å installere en GPS tracking-enhet for bilen eller bare generelle kart, vil noen installasjoner må gjøres "over-the-air" eller kan kreve nedlasting av et bestemt verktøy eller program (App) på telefonen din. Alle krever at du setter opp en konto først for å få deres gratis tjeneste. Gjennomgå de ulike funksjonene vil hjelpe deg begrense hvilke GPS-enheter og programvare som er best for deg.