O2e

Hvordan du installerer HP PC helsesjekk

Som folk flest, bruker du en personlig datamaskin

Som folk flest, bruker du en personlig datamaskin. Enten det er for personlig eller yrkesmessig grunner, du trenger det i livet ditt. Nå kan du bruke en Hewlett-Packard (HP) merkevare som en masse PC fanatikere gjøre. En ting som du trenger å vite om HP, er at ny programvare er utviklet for å hjelpe deg i din hverdag databruk. Dette kalles HP PC Health Check. Hva den gjør er å lage en kurve på datamaskinen og oppdage problemer. Slike problemer som kan oppstå er: kompatibilitet med programmet problemer, et program ikke kjører jevnt og andre problemer som kan oppstå. Programmet oppdager problemene, sender en feilrapport til HP, og etter en tid en løsning vil bli sendt til deg. Her er hvordan du kan laste ned programmet.

Hvordan du installerer HP PC helsesjekk. Som folk flest, bruker du en personlig datamaskin.
Hvordan du installerer HP PC helsesjekk. Som folk flest, bruker du en personlig datamaskin.

  • Online. Så enkelt som det kan høres, må du være online. Datamaskinen kan ikke laste ned programmer hvis det er frakoblet. Hvis du er på nettet, må du ha en jevn tilkobling til Internett. Noen ganger når en bruker er å bruke en trådløs tilkobling, blir signalet avbrutt under nedlasting av programmet, og det resulterer i et korrupt fil.
  • Nettside. Gå til nettsiden og last ned installasjonsprogrammet pack. Du vil bli veiledet du laster ned programmet som destinasjon for filen og installasjonen pågår. Du kan laste ned PC Health Check fra HP PC helse og den andre er i HPs nettsted .
  • Last ned. Når du har åpnet nettstedet, fortsetter du til HP hjelp og støtte nedlasting kategorien og skriv. Nå gå til Hp Aktiv Support bibliotek og fortsette ved å klikke Last ned. Datamaskinen vil be deg en melding som sier at du laster ned en fil og vil spørre deg om du vil lagre eller avbryte. Klikk på Lagre og deretter velge destinasjon. Den vanlige reisemål for et program som dette er under "Program Files". Vent til nedlastingen er ferdig.
  • Installasjon. Etter at du har lastet ned filen, går du videre til sin destinasjon mappe. Det vil trolig være i en. Zip-fil eller i en. Rar fil. Uansett, er det eneste du trenger å gjøre dobbeltklikke på ikonet, og installasjonen starter. Installasjonsveiviseren vil åpne, og alt du trenger å gjøre er å klikke på "neste". Les avtalen lisensen og klikk på "Jeg godtar vilkårene i lisensavtalen" og en neste-knappen vises. Klikk på den og da er du god til å gå.


Som et tips

Som et tips, selv om HP og dets programmer er brukervennlig, ville det være klokt å lese lisensavtalen. Avtalen informerer deg om dine begrensninger og hva programmet kan og ikke kan gjøre. Ved å klikke akseptere, legger du deg i en situasjon hvor du må rette seg etter de regler og avtaler for å bruke programmet. Nå, hvis du er ferdig med å installere PC Health Check, gå til sin destinasjon mappen og dobbeltklikker på ikonet for å kjøre. Det vil hjelpe deg i å oppdage de store og små problemer i datamaskinen. Enjoy!