O2e

Hvordan du installerer powerpoint

Hvordan du installerer powerpoint søknad fra kontoret programvare samling CD

I dag skal vi lære hvordan du installerer PowerPoint programvare på PC-en. PowerPoint er en svært kraftig programvare som tilbys av Microsoft for presentasjon foreslår. MS PowerPoint har nesten alle de nødvendige verktøyene du trenger for å forberede raske og profesjonelle presentasjoner på kort tid. Så la oss komme i gang. Men før vi gjør det, vil jeg gjerne minne deg på at denne artikkelen forutsetter at du allerede er litt kjent med Microsofts operativsystem miljø, og at du har en lisensiert Microsoft Office-CDen og et velfungerende CD-stasjonen på datamaskinen din!

  1. Sett Microsoft Office-programvare i CD-stasjonen på datamaskinen. Vent noen få sekunder for å la datamaskinen kjøre installasjonsveiviseren. Men hvis det ikke åpnes veiviseren etter en stund, kan du manuelt kjører installasjonsprogrammet. For å gjøre dette, gå til Start-menyen og klikk på Kjør. I dialogboksen Kjør, klikk på bla gjennom og gå til CD-stasjonen og finne Setup.exe-filen og klikk på den. Klikk på OK.
  2. Vinduet Installasjonsveiviseren vil åpne med Brukerinformasjon skjermen. Her vil du bli bedt om å oppgi navn, initialer og navnet på organisasjonen. Legg inn informasjonen som anmodet. I den nedre delen av skjermen, vil du se fem blanke tekstbokser å angi produktnøkkel (Kjent som CD-nøkkel i tillegg). Dette er en kombinasjon av bokstaver og tall levert av Microsoft Corporation for opphavsrett foreslår. Du kan vanligvis finne denne nøkkelen inne i boksen eller manualen som følger med Microsoft Office-CD. Hvis du ikke finner det der, kan du kontakte leverandøren, der du kjøpte CD. Dette er svært nødvendig, uten denne nøkkelen, kan installasjonen ikke fullføres.
  3. Etter å legge til informasjon, klikk på Neste-knappen. Du vil se "Produkter End-User License Agreement". Etter å ha lest den, kan du klikke og check-merke på "Jeg godtar avtalen" og klikk på Neste.
  4. I det neste vinduet vil du bli bedt om å velge en vanlig installasjon eller Tilpasset installasjon. Hvis du allerede har installert andre Office programmer som MS Word, MS Excel, Outlook, etc., så må du velge Tilpasset installasjon. Ellers velger Vanlig installasjon. I den nedre delen av skjermen, må du definere plasseringen på harddisken din hvor du ønsker å installere programvaren, som standard er C: \ Programfiler \ Microsoft Office \. Vi vil ikke endre dette, så klikk på Neste-knappen.
  5. I det neste skjermbildet, vil du se alle programvare programmer i Office-programvare-CD. Vi vil velge (sjekk-merket) Microsoft PowerPoint, og velg knappen ved siden av "Installer Søknad med typiske alternativer" og klikk på Neste-knappen.
  6. Installasjonen vil starte og du vil se installasjonen fremdriftslinje. Etter at installasjonen er fullført, vil du se i veiviseren beskriver installasjonen status og finsk-knappen i bunnen. Klikk Fullfør og start datamaskinen på nytt.

Hvordan du installerer powerpoint. Sett microsoft office-programvare i cd-stasjonen.
Hvordan du installerer powerpoint. Sett microsoft office-programvare i cd-stasjonen.

Gratulerer! Du har installert Microsoft PowerPoint programvare på datamaskinen din. Du kan starte den ved å gå til Start-menyen og klikke på Alle programmer. Deretter klikker du på Microsoft PowerPoint ikonet.