O2e

Hvordan du installerer venn fabrikk til en myspace konto

Myspace.com er et svært populært nettsamfunn eller nettsamfunn der du kan bygge din egen profil som du kan bruke til å møte nye mennesker, dele brukergenerert innhold, samt nyte noen morsomme programmer.

Venn Factory er uten tvil en av de beste apps på MySpace

Venn Factory er uten tvil en av de beste apps på MySpace. Det tar utgangspunktet begrepet "sosiale nettverk" til en annen spiller feltet, og vidd dette programmet, kan du kjøpe og selge MySpace venner. Med Friend Factory, kan du bli "sjef" av vennene dine, og hver gang du "kjøpe" en venn, vil de tjene penger per minutt som de er med deg. Naturligvis, jo flere venner du kjøper, jo rikere du får. Du kan også kjøpe dem spesielle elementer og tilbehør bare for pokker av det. Høres morsomt, ikke sant? Gode ​​nyheter! Installere venn Factory er helt gratis og like enkelt som 1-2-3.

  • Gå til din MySpace-side. Hvis du allerede har en MySpace-konto, bør ikke dette være et problem. Bare tast inn ditt brukernavn og passord og du er klar. Hvis du ikke du ville ha til å logge deg på først og sette opp kontoen din før du kan fullt ut nyte MySpace opplevelsen.
  • Se etter venn fabrikken programmet. Det er to måter å finne Friend Factory app. Den første måten er hvis en av dine MySpace venner inviterte deg til å bli med. Hvis noen inviterer deg, vil du motta en App Invite. Hvis du ikke er veldig kjent med MySpace, kan du se inviterer i "Oppdateringer" boksen under hovedprofilen din pic. Når du klikker på den, en ny side åpnes, og viser deg alt invitasjoner. Hvis det er en venn Factory invitasjon, klikker du bare på "legg" alternativet. Hvis du ikke har noen invitasjon, kan du også finne programmet manuelt. Gå til "Programmer"-boksen på venstre del av din MySpace-side. Deretter klikker du på "Get Apps" for å få tilgang til listen over alle programmene som er tilgjengelige. I søkeboksen, taster du inn "Friend Factory" og trykk enter eller klikk på søkeknappen. Klikk på programikonet, som vil koble deg til siden der du kan laste ned programmet. Øverst til høyre på siden, vil du se en knapp som sier "Legg App". Klikk på den for å starte nedlastingen.
  • Installere programmet. Før du kan faktisk installere programmet, vil du se en melding om at MySpace ikke opprette venn Factory app. Du vil også finne noen bokser som er haket. Les de ulike alternativene og un-huke av uttalelser som du ikke trenger. Gjennom alle alternativene på nytt slik at du er sikker på at du ikke går glipp av noe. Etter å ha gjennomgått, klikk på "Legg til", som ligger på nedre høyre del av siden. Din venn Factory app er nå installert!


Høres ganske lett, rett

Hvordan du installerer venn fabrikk til en myspace konto. Gå til din myspace-side.
Hvordan du installerer venn fabrikk til en myspace konto. Gå til din myspace-side.

Høres ganske enkelt, ikke sant? Etter bare noen få enkle trinn, kan du nå ha timer med online moro med Friend Factory. Så hva venter du på? Installere programmet nå, slik at du kan kjøpe og selge MySpace buddies!