O2e

Hvordan du justerer lysstyrken på skjermen på en macbook

Datamaskiner har blitt en del av vår hverdag levende

Datamaskiner har blitt en del av vår hverdag. Vi bruker datamaskiner for arbeid, og vi bruker dem for rekreasjonsformål. Å ha en hånd i å sette innstillingene på datamaskinen er så viktig. Dette er slik at man får til å skreddersy datamaskinens mange funksjoner i henhold til ens behov. Justere lysstyrken på skjermen er en av disse. Tror ikke du bare hater det når øynene får virkelig anstrengt fra å se på dataskjermen i lengre perioder? Justere datamaskinen skjermens lysstyrke bidrar til å lindre disse helseproblemer. I denne artikkelen vil vi lære deg hvordan du gjør dette på en datamaskin som kjører på en Mac-operativsystemet.

  1. Åpne System Preferences vinduet på MacBook. Finn på Apple-ikonet funnet øverst til høyre delen og klikk på den én gang for en dropdown menyen skal vises på skjermen. Se etter elementet Systemvalg og klikk på det en gang. Systemvalg-vinduet skal nå vises på dataskjermen.
  2. Gå til skjerminnstillinger for MacBook. Gå til avsnittet Hardware på Systemvalg-vinduet. Klikk på den tredje ikonet, Skjermer-symbolet. Nå vil du bli sendt til et vindu utstillingsvindu alle de forskjellige innstillinger. På den øverste delen av dette vinduet, klikk på Skjermer-symbolet igjen.
  3. Endelig justere lysstyrken på skjermen på en MacBook. Nå som du er på Valg-vinduet, bør du se en meter under avsnittet brukergrensesnitt Lysstyrke. Klikk på musen for å bevege skyvekontrollen mot venstre eller høyre retning. Hvis du ønsker å redusere lysstyrken på skjermen, drar du glidebryteren mot venstre. Hvis du ønsker å øke lysstyrken, på den annen side, og dra glidebryteren mot høyre.
  4. Juster lysstyrken på skjermen på en MacBook med bestemte tastatur-kontrollerte kommandoer. MacBook utgitt fra 2007 gjennom denne bør ha tastatur-genererte kommandoer for å konfigurere skjerminnstillinger. Trykk på F1-tasten for å redusere lysstyrken på skjermen. Dersom, på den annen side, du vil øke skjermens lysstyrke så må du trykke på F2-knappen.

Hvordan du justerer lysstyrken på skjermen på en macbook. Åpne system preferences vinduet på macbook.
Hvordan du justerer lysstyrken på skjermen på en macbook. Åpne system preferences vinduet på macbook.

Øye problemer forårsaket av langvarig eksponering for spesielt lyse dataskjermer bør aldri tas lett på. Siden bruk av datamaskinen er uunngåelig i denne dag og alder av alt og alt digitalt, lønner det seg å ta oppmerksom på disse enkle trinnene for å beskytte ens helse. Redusere lysstyrken på MacBook-skjermen også fordeler en masse ting. Dette er fordi maskinen bruker mindre energi når skjermens lysstyrke reduseres. Så det er bra for miljøet, bra for helsen din, og bra for din økonomi også!