O2e

Hvordan du kan forbedre dine høst bilder ved hjelp av photoshop

Et tema mye brukt av de fleste fotografer er naturen

Et tema mye brukt av de fleste fotografer er naturen. Fargene på grønt gress, fredelig betydningen av en blålig himmel og livgivende effekten av vissent løv i høst er noen av de populære natur-relaterte bilder.
Vakker natur i høst kan bli ytterligere forbedret ved hjelp av et dataprogram. Det er et kjent faktum at flere og flere PC-brukere og fotoentusiaster stole på undringen som er Adobe Photoshop. Et enkelt bilde, med noen få klikk her og der, kan slå inn en kunst mesterverk.
Man må vite hvordan du skal betjene en komplisert program som Photoshop for å ha en nesten bilde-perfekt bilde verdig innlegg på din nettsamfunn konto. Fotografering og Photoshop har jobbet hånd i hånd for å skape et perfekt bilde som vil gjøre enhver seer stirre ubevisst. Hvis du ønsker å forbedre høst bilder med Photoshop, så denne artikkelen kan hjelpe deg.

  • Sørg for å lagre først bildet du har tatt inn i datamaskinen. Husk hvor du vil lagre det slik at når du åpner Photoshop programmet du vil vite hvor bildet du vil redigere, og åpne den.
  • På toppen av verktøylinjen, klikk på fanen med ordet "Filter".
  • For å få et maleri-aktig effekt på fotografert høst-tema bilde, finner du "Brushstrokes og aksent Edges" og klikk på den. Kvaliteten på bildet særlig farger rundt skissert formen av bildet vil endres. Denne teknikken fungerer mest spesielt hvis bildet er dominert med trær, løv, eller gress hvori forskjellige linjer og kanter vektlagt.
  • Under "Brushstrokes" kategori, klikk på "Inked Outline", slik at omrisset av figurene i fotografiet vil bli godt definert og mørkere. Denne effekten er mer på en komisk effekt, noe som er bra for gratulasjonskort.
  • Hvis du vil at kantene for å være lysere eller mer vektlagt (det vil si å gløde), deretter gå til "Stylize"-knappen og under sin kategori, klikk på "Glowing Edges". Denne utformingen går bra med t-skjorte design.
  • Hvis du vil ha en akvarell effekt, så under "kunstnerisk" underkategori klikker du akvarell filter. Du kan beskjære eller markere et område fra det opprinnelige bildet, slik at det samme bildet vil ha en annen type utseende.
  • Du kan prøve og utforske nye effekter på bildene ved bare å klikke og her og der. Eksperimentet hvis du liker, og hvem vet du kan gjøre en virkelig fantastisk bilde.
  • Etter å ha spilt rundt og skaper bildet av ditt valg, sparer du ved å klikke på "File" og deretter under det klikker du på "Lagre en kopi som" tab. Den opprinnelige skudd vil ikke bli erstattet, i stedet, vil du ha en kopi med en bedre Photoshop-laget bildet. Redde så mange filtrert bilder som du vil.


Hvordan du kan forbedre dine høst bilder ved hjelp av photoshop. For å få et maleri-aktig effekt på fotografert høst-tema bilde.
Hvordan du kan forbedre dine høst bilder ved hjelp av photoshop. For å få et maleri-aktig effekt på fotografert høst-tema bilde.

Prøve å utforske Adobe Photoshop og eksperimentere med ulike triks og effekter på bildet. Dette vil bidra til å frigjøre kunstneren i deg. Bare sørg for at du ikke vil slette eller erstatte den opprinnelige bare i tilfelle du ikke er fornøyd med tidligere arbeid og planlegger å ha en ny bunke.