O2e

Hvordan du kan gjenopprette sanger fra en ipod

Så du har slettet ved et uhell dine favoritt musikkfiler fra datamaskinen. Ingen grunn til bekymring. De kan fortsatt lastes ned på nytt. Det eneste problemet er at du laster ned hundrevis av musikkfiler over igjen vil kaste bort en masse tid. Hvis du har en iPod, så du definitivt ha et bedre valg enn dette. Bare kopiere musikkfiler fra iPod til datamaskinen. Etter det, kan du nyte den samme musikken som om sangene ble aldri slettet. Det er mange måter å gjenopprette sanger fra en iPod og nedenfor er noen av disse måtene:

  • Bruk en tredjeparts programvare. Dette er det enkleste alternativet for å gjenopprette musikk fra iPod. Bare laste ned en kopi av den valgte programvaren. Installere det og bruke det som instruert av skaperen. Det er mange programmer som vil hjelpe deg gjennom oppgaven. De fleste er betalt, men det er noen gratis programmer.
  • Sharepod er et gratis program for dette formålet. Det fungerer for alle iPod versjoner, men det kan bare arbeide med Microsoft Windows. iRip og TuneAid er betalt programmer som kan brukes til alle iPod versjoner og for Mac OS og Windows. Det er fortsatt mange programmer som ligner på disse. Shoppe rundt, sammenligne funksjoner, og velge den beste. De fleste tredjepartsprogrammer har prøveversjoner, slik at du kan prøve dem før du kjøper fullversjonen.
  • Bruk mac terminal. Musikkfiler i iPod er skjult i et sikret mappe. Bruk denne teknikken til å gjenopprette sanger fra den skjulte mappen mens du bruker en Mac. Men denne metoden iPod til å være på sin "disk mode." Slik at dette ikke vil være nyttig for iPod Touch fordi den har ingen "disk mode"-funksjon.
  • Først lunsj Terminal, som kan bli funnet på / Programmer / Verktøy / Terminal. Skriver dette stedet cd / Volumes / [YouriPodName] / iPod_Control når Terminal er i gang. Erstatte [YouriPodName] med iPod-navn. Deretter skriver rsync-r Music ~ / Desktop slik at musikkfiler vil bli kopiert til skrivebordet. Vent til kommandoen skal være ferdig Kontroller Music-mappen på skrivebordet. Dra dette til iTunes ikonet og iTunes vil begynne å importere alle sangene.
  • Gjenopprette skjulte filer med windows. Still Windows til å vise skjulte filer. Gå til "Start" og deretter "Control Panel". Aktivere Classic Mode først. Gå til "Mappealternativer" og deretter til "Vis" fanen. Søk listen for "Vis skjulte filer og mapper" og sjekke boksen. Klikk på "Apply" og "OK". Koble iPod til datamaskinen, men avbryte synkronisering med iTunes. Åpne iPod-mappen, som er lett gjenkjennelig på grunn av iPod-ikonet. Se etter iPod_Control mappen. Der vil du se Music mappen som inneholder alle sangene i iPod. Kopiere den til harddisken.


Sangene kan nå brukes på noen måte du ønsker

Sangene kan nå brukes på noen måte du ønsker. Det kan nå legges til iTunes-biblioteket. Åpne iTunes og gå til "Avanserte innstillinger". Kryss av i boksen merket "Kopier filer til iTunes Music-mappen når du legger til i bibliotek." Nå kan du gå til "Fil"-menyen og velg deretter "Legg til mappe i bibliotek". Finn den ferske kopiert musikk-mappen fra iPod, og velg den. iTunes vil omfatte sanger fra den mappen til biblioteket.

Hvordan du kan gjenopprette sanger fra en ipod. Bruk en tredjeparts programvare.
Hvordan du kan gjenopprette sanger fra en ipod. Bruk en tredjeparts programvare.

Din situasjon kan fortsatt bli vurdert heldig fordi det er lettere å komme seg sanger fra en iPod enn å prøve å gjenopprette sanger fra en skadet harddisk. Det er fortsatt måter, selv for en skadet iPod, for å gjenopprette sanger. Det er programmer og tjenester tilgjengelige for dette formålet. Alt du trenger å gjøre er å velge den beste for dine utvinning behov.