O2e

Hvordan du kan nyte videoene på madblast

En gang i blant mens vi befinner oss i en brunst mens du arbeider på kontoret eller hjemme. Noen ganger kan en god distraksjon er alt som trengs for å komme deg ut av det brunst og komme tilbake til arbeid. Ler er en god distraksjon som kan løfte humøret og gi deg en liten bit av energi for å komme tilbake i sporet. Du trenger ikke å forlate kontoret for å finne en god distraksjon, du kan holde foran datamaskinen og hodet over til Madblast.com. Nettstedet har alle de sprø skisser og dum humor at du trenger å endre humøret.

Hvordan du kan nyte videoene på madblast. Gå til madblast.com.
Hvordan du kan nyte videoene på madblast. Gå til madblast.com.

  1. Gå til madblast.com. I hvilken nettleser du bruker madblast.com i URL (Universal Resource Locator) felt eller søkefeltet. Hvis du skrev nettsiden adressen i URL-feltet vil den automatisk gå til nettstedet. Hvis du skriver det i søkefeltet, vil nettleseren vise sammenhengen i søkeresultatene siden. Klikk på linken i resultatene siden og vente på nettstedet for å laste.
  2. Navigerer på nettstedet. Det er lett å finne veien rundt Madblast nettstedet. Begynnelsen på toppen av nettsiden finner du et søkefelt der du kan skrive inn et søkeord for å søke etter på nettstedet. Nettstedet vil vise deg det tilgjengelige materialet for søket ditt. Ved siden av søkefeltet er en knapp som gjør det mulig for besøkende å delta i Madblast samfunnet og abonnere på nyhetsbrev. Oppgavelinjen viser koblinger til populære søk eller fag og lenker til de tilgjengelige videoene på nettstedet. På den venstre kolonnen vil du se Mad kategorier liste hvor du kan velge hvilken type video du ønsker å se. Den midterste kolonnen viser den aktuelle videoen og høyre kolonne viser dagens omtalt videoer. Nederst på siden vil du se noen forslag til videoer og noen av de utvalgte Madblast medlemmer.
  3. Gå gjennom kategoriene. The Mad kategorier er det beste stedet å begynne å lete etter underholdende og morsomme videoer. Du vil finne kategorier som Toalett humor, politiske vitser, Sketch komedie og Office humor for å nevne noen. Klikk på en kategori som appellerer til deg og se video på skjermen på den midterste kolonnen.
  4. Lag profil. Ved å bli med i området og bli medlem kan du få tilgang til flere morsomme videoer og samhandle med andre medlemmer av Madblast samfunnet. Klikk på "Sign Up"-knappen øverst til høyre delen av nettsiden sin hjemmeside. Fyll opp de nødvendige feltene i søknadsskjemaet, og deretter opprette et brukernavn og passord for å logge på Madblast nettstedet.

Den Madblast nettstedet vil gi deg nok morsomme videoer å holde deg underholdt før du får ut av det brunst.