O2e

Hvordan du kan øke bloggens online synlighet og bloggen trafikk

Tjene penger på blogg er faktisk en god måte å holde deg motivert til å utvikle effektive blogg skriving. Web trafikk spiller en svært viktig rolle for bloggen din, spesielt hvis du er fast bestemt på å tjene penger ut av det.

Den første regelen er å oppdatere den regelmessig med interessant og fersk informasjon for å holde de besøkende fornøyde. Jo mer trafikk du har, jo flere annonsører begynner å merke bloggen din som en god plattform for å fremme sine virksomheter. Dette vil lede deg til å gjøre penger ut av det. Her er noen tips som skal hjelpe deg å øke bloggens online synlighet for å tiltrekke flere besøkende.

  • Hold titler som overbevisende og søkeord-rik. En velskrevet tittelen er sikker på å øke din web motor synlighet. Dette er også for å vekke de besøkendes interesse uten at man behøver å lese hele bloggpost først. Hvis tittelen er merkbar nok, kan folk begynne å dele den i nettsamfunn selv uten å lese den. Dette vil øke din blogg synlighet med mindre arbeid for deg.
Inkluderer tre til fire av dine beste søkeordene i tittelen. Gjør noen søkeord for å finne de beste og mest hensiktsmessige seg å bruke for dine innlegg.
  • Skriv effektive blogginnlegg. Skriv innlegg som folk liker å lese. Holde informasjonen friskt og interessant. Du kan selv ønsker å skrive how-to artikler som en oppmerksomhet-getter. Folk vanligvis dekk enkelt med oppføringer som er tasking å lese. Du må gi den maksimale mengden av informasjon med minst antall ord mulig. Sett de beste tingene på forhånd for å få folk til å sette pris på det. Utdype om det på en slik måte at det gir gjenlyd til publikum.
  • Gjør det enkelt for besøkende å abonnere på bloggen din. Sørg for at RSS og e-abonnement boksene er enkle å se etter. Det er viktig at du kontinuerlig gi kvalitet informasjon til abonnenter, spesielt til dem som tar en stund å ta en beslutning om å kjøpe.
  • Tillat besøkende å retweet eller dele dine blogginnlegg. Gi populære bookmarking nettstedet knappene for å sikre en bølge av folk som vil dele dine innlegg til andre. Dette er lett siden det tar bare noen få minutter å sette den opp. Dette vil sikkert utvide din sosiale medier synlighet. Legge til en "Retweet"-knappen på toppen av hvert innlegg og en "Del denne" knappen nederst for folk som ønsker å dele innlegget ditt på Delicious, Digg, og StumbleUpon, blant andre.
  • Legg blogginnleggene til din bedrift siden på Facebook og til din LinkedIn-profil. Ved å knytte bloggen til slike nettsamfunn, får du til å øke rekkevidden samtidig som sidene rikere med innhold. Det er like enkelt som å bruke NetworkedBlogs programmet på Facebook og tweaking innstillingene på LinkedIn. I disse to nettstedene, får du oppdatere folk i nettverket ditt om virksomheten din uten å måtte utføre ekstra arbeid.
  • Utveksle lenker med andre blogger. La relevante kommentarer til innflytelsesrike blogger i din bransje. Dette vil skape en link til bloggen din og føre til en økning i lesertall din.

Ved å følge disse seks rådene

Hvordan du kan øke bloggens online synlighet og bloggen trafikk. Hold titler som overbevisende og søkeord-rik.
Hvordan du kan øke bloggens online synlighet og bloggen trafikk. Hold titler som overbevisende og søkeord-rik.

Ved å følge disse seks rådene, vil du komme til å nyte en drastisk økning i nettrafikken. Det kan ta litt tid å utvikle lesere, så vær tålmodig og ikke gi opp. Bare forplikte seg til prosessen, og du vil sikkert høste resultatene av blogging i voksende virksomheten.