O2e

Hvordan du kan øke trafikken på webområdet ved hjelp twitter

Twitter er ikke en av de mest kjente microblogging systemer på nettet for ingenting. Bortsett fra å være en ideell måte å motta og sende korte oppdateringer til folk om enkelte emner, kan du faktisk bruke Twitter til å generere web-trafikk på nettstedet ditt. Hvis brukt profesjonelt, kan en enkel tweet omgående øke antall abonnenter. I tillegg tilbyr Twitter trend web gründere en flott mulighet til å tjene mer profitt.

Hvordan du kan øke trafikken på webområdet ved hjelp twitter. Få en twitter-konto.
Hvordan du kan øke trafikken på webområdet ved hjelp twitter. Få en twitter-konto.

Her er tips om hvordan du bruker Twitter til din fordel mens du gjør mest mulig ut av det:

  • Få en twitter-konto. Første skritt er å registrere deg og opprette en konto. Det er enkelt og gratis. Twitter lar deg publisere korte tekst-oppdateringer, samt bilder og lydklipp via tekstmeldinger, e-post, direktemeldinger, digital lyd eller Internett. Pass på at du oppretter en profil som oppsummerer hva du gjør, og inkluderer nyttig informasjon relevant for dine produkter.
  • Bruk en interessant bruker ikon. Mens du er i ferd med å sette opp din Twitter-konto, kan du sette opp en bruker ikon eller bilde som dine potensielle kunder vil mest sannsynlig finne oppmerksomheten fanget. Det betyr ikke nødvendigvis å være ditt bilde. Det kan være en logo for din virksomhet eller bedrift eller attraktivt bilde. Husk, må brukeren ikonet du vil laste opp stå ved siden av dine tweets, så det hadde bedre være en iøynefallende ett.
  • Følg potensielle kunder. Finn likesinnede individer som kan være interessert i produktet, og begynne å følge dem. Bruk Twitter Search verktøy for å gjøre markedet søk og finne folk å følge. Når de finner innleggene dine eller "tweets" tiltalende nok, de er sikker på å følge deg. Husk at en stor Twitter følgende er en viktig måte å pigge opp web-trafikk til nettstedet ditt.
  • Tweet regelmessig. Hold innholdet Twitter din frisk ved å gjøre det til en vane å "tweet" på en jevnlig basis. Gjør det meste ut av din konto ved å inkludere lenker til ditt nettsted sammen med interessante utdrag av de nyeste nettsted oppdateringer. Disse vil få oppmerksomhet fra potensielle kunder.
Du kan også være lurt å bruke Twitter-konto for å annonsere dine produkter. Hold oppdateringene kort og rett på sak siden "tweets" er begrenset til bare 140 tegn.
  • Sett opp en twitter-widget / merke på nettstedet ditt. Sett inn en Twitter merket på din nettside eller aktivere Twitter widget på bloggen din. Dette er for å la ditt nettsted besøkende for å se dine siste oppdateringer, slik at de kan følge deg på Twitter hvis de ikke følger deg allerede.

Disse tipsene bør bidra til å øke trafikken på webområdet ved hjelp av Twitter-kontoen din. Husk skjønt at mens det er nyttig å følge en rekke potensielle kunder, betyr ikke alltid bidra til å generere trafikk til ditt nettsted. Hva er viktig er at du konsentrere deg om din nisje og la folk interesserte følge deg. Det handler om å legge målrettede tweets knyttet til nisje som du er involvert med. Det er bedre å ha folk se etter du først deretter følger dem tilbake, heller enn å søke og følge hundrevis av mennesker og ventet på dem til å følge deg i retur. Posting tweets med søkeord relatert til din nisje garanterer deg å få et dusin av de målrettede tilhengere umiddelbart i en svært kort tid.