O2e

Hvordan du kan øke trafikken til nettstedet ditt

Det har vært måneder siden du setter opp ditt nettsted, men du har ikke tjent en anstendig inntekt ut av det. Selv om du kanskje føler at du har gjort alt for å fremme ditt nettsted, vil ikke inntektene ikke synes å være i samsvar med innsats eller muligens enda penger du har investert. Mens betale eksperter for å gjøre jobben for deg bare virket som en lys en idé, det er faktisk andre enkle måter du kan benytte for å effektivt øke trafikken til nettstedet ditt gratis.

Lag din hjemmeside attraktivt og dynamisk å tiltrekke besøkende.
Du bør behandle Nettstedet som bedriftens store foran. Og som i alle andre store front, en tackily designet vil selvsagt slå av potensielle kunder. Er ditt nettsted fargetema for forstyrrende for øynene? Kanskje er det litt for mange neon farger eller ubehagelige bilder? Eller kanskje ditt nettsted designet på en slik måte at navigere gjennom sidene er en oppgave. Disse faktorene, mens kan anses mindre, faktisk gjøre eller ødelegge din innsats ved å kjøre en vellykket nettside.

Sørg for at dine kunder kan kontakte deg lett

Hvordan du kan øke trafikken til nettstedet ditt. Lag din hjemmeside attraktivt og dynamisk å tiltrekke besøkende.
Hvordan du kan øke trafikken til nettstedet ditt. Lag din hjemmeside attraktivt og dynamisk å tiltrekke besøkende.

Sørg for at dine kunder kan kontakte deg lett.
Igjen, er nettstedet ditt butikken foran. Kundene er mer sannsynlig å komme tilbake til butikken hvis de har blitt skikkelig tatt vare på den første gangen de kom. Samme behandling bør gjøres for å nettsteder. Klienter bør gis mulighet til å kommunisere med deg gjennom en kontakt skjemaet på ditt nettsted. Og, selvfølgelig, bør denne kontakt formen være lett å finne og bør ikke kreve mer enn to museklikk å få tilgang til en. Selvfølgelig er riktig respons på disse meldinger like viktig. På denne måten er kundene sikret at et ekte menneske faktisk driver nettstedet de hyppige.

Har en støtte blogg for å øke trafikken til nettstedet ditt.
Blogger er elsket av nesten alle søkemotorer, slik at du kan være lurt å vurdere å sette opp en til å utfylle ditt nettsted. Imidlertid bør blogger behandles og håndteres forskjellig fra nettsteder. Nettsteder ikke krever konstant oppdatering av innhold mens blogger gjør. Å sørge for at bloggen din blir lagt merke til, må du registrere deg for en Technorati konto. Technorati er Google av bloggen verden. Det indekserer og rangerer blogg nettsteder, spesielt de stadig oppdaterte seg. Å ha en konto hos Technorati forsikrer at den nye bloggen innholdet blir oppdaget og indeksert dermed gi deg flere sjanser til å gjøre det til de beste sidene av søkemotoren resultater.

Både ditt nettsted og blogg bør inneholde Om linker for å gi informasjon om deg og din virksomhet. En Om siden vil sikkert låne mer troverdighet og dermed gjør dine kunder stole på deg mer.