O2e

Hvordan du kan redusere størrelsen på en WMV - fil

WMV-filer kan oppta mye plass

WMV-filer kan oppta mye plass. Hvis det er lagret på datamaskinen, kan WMV-filer tregere system og la deg med liten plass til andre viktige filer. En stor videofil er også ganske plagsom å laste opp til Internett. Heldigvis kan en WMV-fil lett skaleres. Du kan gjøre det ved å utføre noe av det følgende.

  • Velg en lavere videoinnstilling. Innstillingen du velger for video vil avgjøre filstørrelsen. For eksempel, hvis du velger en lavere bithastighet og lavere skjermstørrelsen, vil filstørrelsen dermed reduseres. Husk imidlertid at en lavere innstilling kan redusere bildekvaliteten. I dette tilfellet, vil du sette minst mulig filstørrelse som oppfyller dine video krav til kvalitet. Sørg for å bestemme video før du begynner å fange video-og lydfiler.
  • Velg en profil. Profilen du bør velge må tilsvare videoens tiltenkte bruk. For eksempel, hvis din video blir lastet opp til Internett og vil bli lagret ved hjelp av en video hosting leverandør, vil du bruke en lavere bithastighet. Og en lavere bithastighet vil automatisk redusere WMV-fil størrelse. Det samme gjelder hvis videoen vil bli brukt som et e-postvedlegg. Som et vedlegg, vil et mindre WMV filstørrelsen redusere opplasting og nedlasting tid. Juster profilen hvis du kan ha en relativt stor filstørrelse, vil bare så lenge filen ikke overstige den maksimale tillatte plass.
  • Bruke en video converter. En video converter kan brukes til å redusere størrelsen på WMV ved å endre videoegenskaper. A-konverter kan lastes ned fra Internett, og er ganske enkel å bruke. Begynn med å åpne video converter. På Fil-menyen, klikk på Legg til filer. Deretter legge videoen du vil konvertere. Gå til Verktøy og velg Innstillinger. Gå til kategorien Egenskaper. Velg egenskapen du ønsker å bruke for WMV-fil. Deretter redusere bildefrekvens, lydinnstillinger og oppløsningen, kan du redusere standardinnstillingene til halvparten. Velg en lydkodek etter. Til slutt klikker du Konverter. Konverteringsprosessen vil begynne, som du kan overvåke ved hjelp av statuslinjen. Filstørrelsen bør være mindre etter konverteringen. Spille av videoen bare for å se om konverteringen var vellykket.
  • Vurdere harddiskplass. Spesielt hvis du skal fange store video-og lydfiler, må du ta hensyn til ledig plass på harddisken, slik at du ikke trenger å foreta ytterligere justeringer senere. Så mye som mulig, velger den laveste innstillingen og filstørrelse for lyd-og videofiler.


Din WMV kan deretter brukes som forutsatt

Hvordan du kan redusere størrelsen på en WMV - fil. Velg en lavere videoinnstilling.
Hvordan du kan redusere størrelsen på en WMV - fil. Velg en lavere videoinnstilling.

Din WMV kan da brukes som forutsatt. Det kan lagres på datamaskinen, lagres i en skrivbar CD, sendes som e-postvedlegg, sendt til en online video hosting leverandør, og lagres i en DV-tape. Nå som WMV-fil er i en mindre størrelse, avspilling eller video nedlasting bør ikke ta lang tid. Deretter kan du dele det med dine venner via Internett eller se det ved hjelp av DV-kamera eller TV.