O2e

Hvordan du kan spore din merkevare med sosiale medier

Med dagens store boom av alle ting internett

Med dagens store boom av alle ting internett, har sosiale medier tatt noen lange ekspansive fremskritt i sin egen i den elektroniske rikene, og nå er det enklere enn noensinne å annonsere dine talenter og ferdigheter, din merkevare, bedriften din, og selv selv. Med så mange personer som er koblet til Internett til enhver tid, kan det være ganske spennende tanke å spore og se hva de elektroniske folk har å si om din merkevare-slik at du vet hva du kan gjøre for å gjøre deg enda mer populær enn tid. Det kan ha virket umulig for et par år siden, men i disse dager, det handler om å spore besøkende eller selv de mest hyppige ord de deler i kommentarer er så enkelt som å gjøre bruk av noen vanlige sosiale medier verktøy.

Så hvis du er nysgjerrig på hvordan merkevaren gjør i øynene av sosiale medier, så denne artikkelen vil være akkurat hva legen bestilt, slik at du ved å gi noen tips og råd som du kan følge for å gjøre det beste ut av det sosiale medier verktøy der ute. Med disse programmene til din disposisjon, vil du alltid kunne overvåke de sosiale medienes reaksjon på din merkevare eller bedrift. Bare fortsette å lese for å finne trinnene:

Hvordan du kan spore din merkevare med sosiale medier. Med dagens store boom av alle ting internett.
Hvordan du kan spore din merkevare med sosiale medier. Med dagens store boom av alle ting internett.

Gjør hjemmeleksen din og gjøre god bruk av Internetts mange bokmerker nettsteder. En person som vet hvordan å gjøre bruk av sosiale medier verktøy vil umiddelbart slå til nettsteder som Technorati, Digg eller Reddit (du kan se etter sine offisielle nettsider på en søkemotor). Dette er utrolig nyttige programmer som kan finne noen link som har å gjøre med din merkevare, din bedrift eller noe annet så lenge du skriver de riktige ordene. Du vil også trenge en konto for eksemplene ovenfor, så følg instruksjonene du får når du registrerer deg.

Tags er dine venner

Tags er dine venner. Tagger er nøkkelord som brukes i Internett, som også kan overvåkes av visse programmer, for eksempel Keotag . Dette nettstedet er en stor hjelp for alle som ønsker å forbli up-to-date om noen typer i spesifikke tagger.

Det er noen programmer som overvåker fora også

Det er noen programmer som overvåker fora også. Hvis du er typen til å gå og henge rundt i fora og oppslagstavler, så et program som Boardtracker er verktøyet for deg. Ganske enkelt redigere dine preferanser, hva du ønsker spores og det vil gjøre det bare jobb for deg.

Sist men ikke minst

Tags er dine venner. Det er noen programmer som overvåker fora også.
Tags er dine venner. Det er noen programmer som overvåker fora også.

Sist men ikke minst, den dynamiske duoen Facebook og Google . Leksikon funksjon i Facebook vil tillate deg å spore noen søkeord, men det vil bare spore hva som er skrevet i selve området. Google derimot har et varsel funksjon som kan spore nettsider eller ord relatert til deg ved hjelp av sin enorme mengden av data for å finne den.


Når du har fulgt alle trinnene skrevet ovenfor, er du så klar som du noensinne kunne bli, du har omtrent alt dekket når det gjelder å spore din egen personlige merkevare ved hjelp av sosiale medier verktøy. Alt du trenger er å slappe av, lene deg tilbake og se resultatene.