O2e

Hvordan du kan unngå vanlige hjemmekino feil

Tenk deg at du har en venn som er så glade for å få dette hjemmekinoanlegget og du, som en god og sjenerøs venn, kjøpte dem hele pakken bare for å finne ut at de ikke engang har et sted å sette det i. Eller enda verre, det skjer med deg. Det er et par ting å merke seg når de vurderer et hjemmekino-oppsett, for å unngå å begå feil i det lange løp.

Prøv ut alle høyttalerne før de kjøper dem. Du bør få den beste kvaliteten høyttalerne du har råd. Spør personalet fra elektronikk butikken for å hjelpe deg med det, så for all del prøve dem ut. Dette sikrer at du ikke angre på å kjøpe hva det er som du ta med hjem. Nedenfor er noen retningslinjer som sier hvordan du kan unngå vanlige hjemmekino feil:

  • Tenk om posisjonering og plassering. Velg å plassere hjemmekinoanlegget i et rom fortrinnsvis uten vinduer. Lysstyring er alltid nødvendig når du setter opp hjemmekinoanlegg. Du ville ikke ønsker å se gjenskinn gjennom hele filmen, ikke sant? Pluss, har færre vinduer eller ingen vinduer i det hele tatt betyr det kommer til å være mer støyreduserende enn noe annet rom.
  • Betale en spesialist til å gjøre den samlede installasjonen for deg. Spør elektronikk butikken personalet å anbefale noen få mennesker som kan gjøre installasjonen. Å være sikker på at du har den gunstigste ut fra ditt hjem underholdningen system, tilbringe noen ekstra dollar er ikke så ille.
  • Les og forstå installasjonsmanualen. Hvis du er trygg nok til å gjøre monteringen selv, så i hvert fall følger du instruksjonene skrevet på manualen. Dette er en tid for å være svært grundig om ting. Du kan ikke gå glipp av noen kabler i prosessen.
  • Alltid vurdere størrelsen på TV-en. Hvis du har en massiv stereoanlegg, men TV-er for stor eller for liten, kan optimal visuell effekt ikke oppnås. Alltid vurdere den anbefalte forholdet mellom størrelsen på TV til størrelsen på rommet der du skal plassere hjemmeunderholdningssystem.
  • Ordne alle kabler så pent som mulig snubler kabler vil bare føre til at du tonnevis av stress,. Hjemmekinoanlegget kabling kan bli skadet eller ødelagt, og du kan få i en ulykke.

Hvis du ikke kjenner veien rundt disse typer ting

Hvordan du kan unngå vanlige hjemmekino feil. Tenk om posisjonering og plassering.
Hvordan du kan unngå vanlige hjemmekino feil. Tenk om posisjonering og plassering.

Hvis du ikke kjenner veien rundt disse typer ting, kan du be om hjelp fra noen som vet. En ekspert er ikke nødvendigvis kreves for å gjøre jobben med å installere underholdningssystem, men noen som har vært gjennom hjemmekino installasjon før vil definitivt være mye hjelp. Hvis du er for sjenert til å be om hjelp, prøv å lære alt første til å oppnå en feilfri installasjon.