O2e

Hvordan du kan vise et bilde lysbildeserie på en TV

I forbindelse med kunst og / eller opplæring

I forbindelse med kunst og / eller opplæring, mange mennesker nå bruker lysbildeserier. Lysbildeserier er presentasjoner av bilder valgt og ordnet i en rekkefølge, som vil bli vist i en forhåndsbestemt tid slik at en slik skjerm kan kjøre uten å bli ivaretatt. Av denne grunn er slike presentasjoner ofte sammenlignes med hvordan videoer fungerer. Med fremme av teknologi, kan musikk nå legges til en lysbildefremvisning. Animasjoner og overganger kan også legges for å forbedre hvordan bildene vil bli presentert. Bortsett fra datamaskinen der slike presentasjoner er gjort, kan man velge å bruke apparater som karusell diasfremvisere spesielt hvis det er et stort publikum som er forventet å se. Et annet apparat ville være en vanlig TV. For å vise et bilde lysbildeserie på en TV, må du følge trinnene nedenfor.

Hvordan du kan vise et bilde lysbildeserie på en TV. Lag lysbildefremvisningen.
Hvordan du kan vise et bilde lysbildeserie på en TV. Lag lysbildefremvisningen.

  • Sammenstille bilder. Velg bildene du vil skal vises som en del av fremvisningen. Ta deg tid i å arrangere hvilket bilde ville komme første, andre og så videre.
  • Lag lysbildefremvisningen. Velg digital foto programvare for å lage lysbildefremvisning. For nybegynnere, ville Microsoft PowerPoint nok. Hvis programvaren som du har valgt tillater det, kan du velge å legge til bakgrunner, musikk og etiketter.
  • Innlemme en foto-CD eller DVD-menyen. Etter at fremvisningen selv, inkluderer i det en Photo CD eller DVD-menyen ved å bruke samme digitale bildebehandlingsprogram. Ved hjelp av fjernkontrollen til DVD-spilleren, vil denne menyen kan du gjøre handlinger som Skip bilder eller gå tilbake til en tidligere når du allerede viser det på TV. Å se om innstillingene for fjernkontrollen fungerer riktig, kan du velge å bruke en programvare som gjør det mulig for simulering av TV og DVD-spiller.
  • Gjennomføre en test presentasjon. Når du tror at du allerede har lagt inn alle de nødvendige materialer i slideshow, prøver å forhåndsvise presentasjonen først. Sørg for at du er fornøyd med det du har sett, eller hvis ikke, gjør de nødvendige endringene.
  • Brenn lysbildeserien. Sett et bilde CD eller DVD i den aktuelle stasjonen på datamaskinen. Sørg for at en slik plate er blank i å gjøre prosessen med å brenne presentasjonen.
  • Vise lysbildeserien i TV. Etter å brenne lysbildeserie i en tom plate, kan du nå se den i fjernsynet som en DVD-spiller er hekta. Trykk på DVD-alternativet på fjernkontrollen og menyen som du har opprettet tidligere skulle vises på TV-skjermen. Derfra kan du velge hvilken del av slideshow for å se eller bare se hele greia.


Ny teknologi har gitt oss nye måter å tilbringe tid med familien vår

Ny teknologi har gitt oss nye måter å tilbringe tid med familien vår. Å vite hvordan du oppretter en lysbildeserie og har det presentert ved hjelp av en TV er sikker på at en morsom måte å bånd med familie og venner. Dette vil ikke bare teste dine kunstneriske sensibilities, er det også en god måte å spare penger siden du ser på en lysbildeserie er som å se en film. Bare at det ikke vil koste deg mer enn din tid og innsats.