O2e

Hvordan du kobler en bærbar PC til en digital projektor

Veien krigere

Veien krigere, markedsførere og folk som kjører på konferansen kretser vet betydningen av å kunne gi en god multimedia presentasjon. Selv om dette vil noen ganger omfatte kjedelig lysbildefremvisninger og vanskelige å forstå diagrammer, som gir visuelle hjelpemidler mens du snakker med potensielle kunden eller publikum vil hjelpe cinch den avtalen. Men første ting først: du trenger å vite hvordan du kobler den bærbare datamaskinen til den digitale projektoren.

Projektoren har gått en lang vei fra de store overhead lys projektorer, til den fortsatt store LCD-projektorer til dagens LED projektorer som ikke bare er lett og svært portabel, men er også lysere enn noen gang. Dagens LED projektorer gi deg en mengde tilkoblingsmuligheter, som inkluderer RCA-innganger for tilkobling DVD-spillere, HDMI-innganger for HD-innhold, og den gode gamle VGA-kontakt for datamaskinen.

Hvordan du kobler en bærbar PC til en digital projektor. Finn projektorens grensesnittkablene og koble den til riktig inngangsport på projektoren.
Hvordan du kobler en bærbar PC til en digital projektor. Finn projektorens grensesnittkablene og koble den til riktig inngangsport på projektoren.

Koble til en bærbar PC til en digital projektor er enkelt med litt vet hvordan og sunn fornuft.

Du vil trenge:

 • Den bærbare datamaskinen
 • Ditt digitale LED projektor
 • Grensesnittkabler
 • Strømkabler
 • Skjermen (eller en hvit vegg)

Hvordan gjøre det: For best resultat

Hvordan gjøre det:

 • For best resultat, bør du starte med den bærbare datamaskinen og projektoren slått av. Mens de fleste moderne utstyr i disse dager kan arbeide på en hot-plug basis, ville det beste alternativet fortsatt være å drive disse opp mens du er koblet. Sjansen er datamaskinens skjerm kan bli søl opp hvis du bare å plugge i projektoren mens de er begge slått på. I det minste, vil projektoren forsøke å automatisk oppdage for videokilder ved oppstart, så det er best å drive opp med alt allerede tilkoblet.
 • Koble den bærbare datamaskinen og projektoren til sine respektive strømkilder.
 • Finn projektorens grensesnittkablene og koble den til riktig inngangsport på projektoren. Dette vil vanligvis være en VGA-kabel (med pluggen formet som et trapes), som du bør koble seg til Video 1, hvis det er flere porter. Plugg inn den andre enden til datamaskinens VGA-port. Det bør være like formet, så du bør ikke gå glipp av det.
 • Hvis din bærbare port har gjengene og skru VGA-kontakten i, så det vil ikke uhell blir koblet fra.
 • Power opp den bærbare datamaskinen og projektoren. Datamaskinen kan enten sende skjermen direkte til projektoren, eller til både LCD-skjermen og projektoren.
 • Starte opp på vanlig måte. Når du har tastet operativsystemet, må du forsikre deg om at datamaskinen sender ut til projektoren riktig. Dette kan gjøres på forskjellige måter. På Windows Vista og Windows 7, kan du pres Windows-tast + P for å sykle over datamaskinen bare, duplisere, utvide, og projektor. Velg det du ønsker. Duplisere speil vises på begge skjermene. Extend gir deg en ekstra desktop å jobbe med, men du må konfigurere presentasjon program skal vises på den "andre skjermen."
 • Juster projektorens projeksjon størrelse, fokus, keystone og andre faktorer som lysstyrke og kontrast. Sørg for at den er lett lesbar og at bildet er skarpt nok for hele publikum.


Presentasjonen er bare halve jobben. Selvfølgelig, hva er mer viktig er hvordan du presenterer materialet, som skal avhenge av dine ferdigheter og evner på å gripe publikums oppmerksomhet.