O2e

Hvordan du kobler en ekstern skjerm til en toshiba bærbar datamaskin

Bærbare datamaskiner er stor når det kommer til portabilitet

Bærbare datamaskiner er stor når det kommer til portabilitet. Når du er en hyppig reisende, netbook datamaskiner er enda bedre, som de er lettere og har lengre batterilevetid. Toshibas bærbare og netbooks er spioneringen for sin byggekvalitet, lang levetid og god funksjon sett.

Imidlertid er den største ulempen av bærbare datamaskiner som sin skjermstørrelse vanligvis går mye å ønske, spesielt de mindre. Portégé bærbare vanligvis kommer i 10, 11 og 12-tommers formfaktorer. Disse er lett på ryggsekken, men kan skade øynene dine ved langvarig bruk. Enda større Qosmio og satellitt-serien vil bli bedre, men de kan fortsatt ikke slå standard 19 og 23-tommers LCD-skjermer.

Hvordan du kobler en ekstern skjerm til en toshiba bærbar datamaskin. De fleste dataskjermer har en innebygd vga-kontakt.
Hvordan du kobler en ekstern skjerm til en toshiba bærbar datamaskin. De fleste dataskjermer har en innebygd vga-kontakt.

Koble til en ekstern skjerm til en Toshiba bærbar datamaskin er en enkel sak hvis du vet hvordan du gjør det riktig. Det vil innebære å finne den rette kontakten, rett videoporten, og de riktige innstillingene.

  • De fleste dataskjermer har en innebygd VGA-kontakt. Imidlertid vil LCD-skjermer har vanligvis to kontakter: en VGA-kontakt for analog inngang og en DVI-kontakt for digital inngang. De fleste Apple-datamaskiner og høyere-end bærbare datamaskiner bruker DVI. Men de fleste Toshiba bærbare datamaskiner bruker VGA.
  • Det er vanligvis best å koble datamaskinen til skjermen mens den var slått av. Men siden de fleste datamaskiner og skjermer i dag er plug-and-play, kan du allerede plugge inn i skjermen selv når den bærbare datamaskinen er slått på. Merk imidlertid at dette kan forstyrre noe arbeid du gjør nå, siden maskinen vil automatisk justere vedtak på både LCD og den eksterne skjermen for å matche sistnevntes oppløsning.
  • Koble VGA-tilkobling til Toshiba bærbare VGA-port.
  • Slå på datamaskinen og skjermen. Under oppstart, kan datamaskinen sende til laptop skjermen bare til den eksterne skjermen, eller begge deler.
  • Når Windows starter opp, kan du velge hvilken skjerm for å sende til. Hvis du bruker Windows 7, kan du bruke Windows-tasten + P kombinasjon for å bla gjennom et sett av innebygde opsjoner. "Disconnect Projector" vil sette visning på den bærbare skjermen. "Dupliser" speil hva som er på den bærbare skjermen på den eksterne skjermen. "Utvid" vil slå datamaskinen din til en multi-skjerm oppsett. "Projector Only" vil slå av PC-ens skjerm.
  • Med andre versjoner av Windows, kan du gjøre dette ved å trykke på Fn-tasten og skjermen-knappen på tastaturet. Se etter dette i Funksjonsknapper øverste rad på tastaturet. På Toshiba bærbare datamaskiner, er dette vanligvis F5-tasten. Så trykker du på Fn + F5 for å bla gjennom de forskjellige skjermbilder.
  • Du kan også høyreklikke på en tom del av skrivebordet, og velg deretter "Grafikk Properties" for å sette opp den eksterne skjermen. Hvis du bygger ut skjermen til den eksterne skjermen, kan du endre hvor skjermen er plassert. Som standard, kan du gå til den utvidede skjermen ved å kjøre musen til høyre for den bærbare skjermen. Justere dermed kan være nyttig hvis den eksterne skjermen ligger til venstre eller over den bærbare datamaskinen.


Før du kobler skjermen, må du huske å slå av speiling eller desktop forlengelse først, for å sikre at du ikke mister noe arbeid eller noe du jobber med i den skjermen.