O2e

Hvordan du kobler PC - lyd til tv / tv

TV-apparater har vært et populært innslag for å lage presentasjoner i styrerom. Noen bedrifter foretrekker LCD eller LED sett over LCD-projektorer. Tross alt, disse produserer skarpere bilder med bedre fargegjengivelse. Du kan enkelt spille av multimedia innhold, som DVD, også. Koble en datamaskin til en TV er ganske enkelt, ved hjelp av S-Video-grensesnitt. Noen moderne TV-apparater har også DVI-inngang eller HDMI, noe som gjør det enkelt å koble høyere-end maskiner til dem. I noen tilfeller, noen merker av flatskjermer har VGA-inngang.

Hvordan du kobler PC - lyd til tv / tv. Plugg den andre enden av kabelen inn lydinngangene på tv-apparatet.
Hvordan du kobler PC - lyd til tv / tv. Plugg den andre enden av kabelen inn lydinngangene på tv-apparatet.

En av dine bekymringer i å koble datamaskinen til en TV ville være hvordan å koble lyden til selve TVen. I de fleste tilfeller kan du ønsker å koble datamaskinens lyd til rommets lydsystem eller et hjemmekinoanlegg. Men i tilfelle du ønsker å koble datamaskinen lyd til TVen eller annen grunn, kan du lese videre.

Hva du trenger:

  • Du trenger en kabel med kontakter på begge ender som vil koble TV-apparatet og den bærbare datamaskinen.
  • På den ene enden skal være en mini TRS jack, som er 3,5 mm. På den andre enden skal være to lyd RCA-kontakter.

Hvordan gjøre det:

Kobler datamaskinen til TV-en vil innebære å koble linje ut til TV-ens lyd i.

  • Først, få en kabel som kobles til en 3,5 mm jack i den ene enden og to RCA-kontakter på den andre enden. Bakken delen av TRS jack skal tilsvare den negative eller ytterring av RCA knekt. Den venstre kanalen skal være på den hvite kontakten, mens den høyre kanalen skal være på den røde kontakten.
  • Plugg TRS jack på kabelen til datamaskinens LINE OUT. Dette er vanligvis preget av enten en grønn eller blå ring på sokkelen.
  • Plugg den andre enden av kabelen inn lydinngangene på TV-apparatet. Plugg inn hvit til hvit og rød til rød. Merk at noen TVer kan ha venstre kanal RCA jack farget svart i stedet for hvit.
  • Slå på datamaskinen og TV-apparatet. Bytte TV-kilde til Video. Avhengig av hvilken inngang du har koblet RCA-kontakter, må du kanskje bla mellom Video, Video 2 og så videre.
  • Du må kanskje justere volumet på datamaskinen, slik at produksjonen vil bli normalisert. Still volumet midtveis fra null til maks.


PC-høyttalere er notorisk tinny og svake

PC-høyttalere er notorisk tinny og svake, uansett merke og størrelse. Hvis du gjør en presentasjon som involverer lyd, vil det være fornuftig å sende dette på en bedre lydanlegg. Det beste alternativet ville være å sende ut lyd til en komponent eller hjemmekinoanlegg. Hvis dette ikke er tilgjengelig, kan du også sende lyd til en TV-skjerm. Avhengig av oppsettet, kan du også samtidig overføre lyd og video på en enkelt TV-apparat. Alt det krever er de rette kablene og den rette måten å koble dem.