O2e

Hvordan du konfigurerer server for lastbalansering internett trafikk

Mens du konfigurerer server for lastbalansering Internett-trafikken er avhengig av en rekke ting. Følgende er generelle retningslinjer, vurderinger, programmer og informasjon om hvordan du kan konfigurere serveren for lastbalansering Internett-trafikk:

  1. For å konfigurere en terminalserver klynge, trenger du en lastbalansering teknologi som Network Load Balancing (NLB) eller DNS round-robin. Den lastbalansering løsning vil spre klienttilkoblinger til hver og en av de terminalservere. Network Load Balancing (også kjent som multihoming eller dual-WAN routing) er kapasiteten i å balansere trafikk over to WAN-koblinger uten bruk av komplekse ruting protokoller som Border Gateway Protocol eller BGG.
  2. Round Robin er en type klynge lastbalansering . Det skaper flere vert poster i DNS på ett sted. Hver post er rettet på en annen IP adresse. Som klienter har behov, roterer DNS gjennom sin liste over poster.
  3. Dette balanserer deretter Nettverks økter som e, web, etc., over flere tilkoblinger, slik som til å fordele båndbredden kvantitet som brukes av hver enkelt LAN bruker og følgelig øke den totale båndbredden beløp tilgjengelig for bruk.
  4. Network Load Balancing brukes til å tjene som backup for et nettverk. Med tilstedeværelsen av en WAN-kobling strømbrudd nettverksressurser vil fremdeles være tilgjengelig ved bruk av en sekundær link eller denne backup. Dette er en svært viktig bruk for bedrifter som driver tjenester som Voice over IP eller VoIP.
  5. Microsoft Cluster Server (MSCS) er en programvare laget for å la servere synergize som en datamaskin cluster gir failover og øke programmets tilgjengelighet eller parallelt beregne strøm for databehandling med høy ytelse (HPC) klynger.
  6. Microsoft har to teknologiene for dette formålet: Komponent Load Balancing (CLB) som er en del av Application 2000 Center og Microsoft Cluster Service (MSCS). I Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2 denne tjenesten blir omdøpt til Failover Clustering.
  7. Hver gruppe av tjenester eller tjenesteytere drives av klyngen bruker ressurser fra hver av klyngenodene, hver av dem har en harddisk tilordnet. De har sin egen IP-adresse og nettverks-ID. De ressursene som brukes av et gruppert tjeneste kalles en Ressursgruppe, som inneholder alle grunnleggende ressurser som trengs for eksempel nettverksnavn, IP-adresse, Disk Drive og selve tjenesten. Sammen danner de en virtuell server som kan flyttes umiddelbart fra en server til en annen (Failover) uten avhengighet av en bestemt server.
  8. Microsoft har også det de kaller Network Load Balancing (NLB) som gjør det mulig for en effektiv utnyttelse av mange nettverkskort.
  9. I Server Load Balancing flere servere er koblet skape en klynge som kan bruke nettverket lastbalansering som samtidig klynge forespørsel spres mellom cluster-servere.

Hvordan du konfigurerer server for lastbalansering internett trafikk. For å konfigurere en terminalserver klynge.
Hvordan du konfigurerer server for lastbalansering internett trafikk. For å konfigurere en terminalserver klynge.

Avhengig av plattformen du bruker, kan du konfigurere serveren din ved å følge trinnene som er angitt i den tekniske håndboken for tjenesteleverandøren. Med mer informasjon om hvordan du konfigurerer server, kan du nå allot båndbredde og administrere Internett-trafikk med lastbalansering teknikker.