O2e

Hvordan du laster ned bilder fra et kamera til flash - stasjon

Digitale kameraer har vanligvis minnekort som fungerer som flyttbare harddisker for lagring av bildene du tar. Datamaskiner kan lese følgende minnekort via en enhet som kalles en kortleser. Dette er teknisk kjent som et PCMCIA-enhet. Forkortelsen står for Personal Computer Memory Card International Association, den internasjonale organisasjonen som satte teknologi standard for minnekort. Skrivebord kan ha slike enheter installert, men det er en mer vanlig og innebygd funksjon i bærbare datamaskiner. Minnepinner mellomtiden er også bærbare lagringsenheter som bruker en USB-tilkobling. USB-porter er en vanlig funksjon i datamaskiner i dag. Laste ned bilder fra et kamera til en flash-stasjon vil mest sannsynlig kreve en datamaskin som mellomledd.

  1. Overføre bildene til datamaskinen. Hvis du vil overføre bildene på et minnekort til datamaskinen du bare trenger å ta ut minnekortet fra digitalkameraet og sett det inn i datamaskinens kortleser. Noen digitale kameraer, særlig videokameraer, kan ha et internt (ikke-flyttbar) lagringsenhet i stedet. Å overføre dem til en datamaskin, kan du enten bruke en USB eller en Firewire-tilkobling, avhengig av hva input / output porter kameraet og datamaskinen har.
  2. Overføre bildene til flash-stasjonen. Når du har gjort de kompatible forbindelser mellom datamaskinen og kameraet, enten minnekort eller Firewire, kan du nå få tilgang til bildene. Kortleseren eller kameraet vil vises som en tilkoblet enhet på Min datamaskin. Plugg inn USB-flashstasjonen til datamaskinen også slik at det vises også i denne hovedkatalogen. Klikk på kortleseren eller kameraet for å åpne det og se bildene. Du kan også ha vinduer åpne viser både kortleser eller kamera og flash-stasjonen. Deretter kan du dra og slippe fra den ene til den andre. Hvis du ønsker å kopiere i stedet for å flytte filene, høyreklikk på filene å dra dem, og velg deretter Flytt hit eller Kopier Her fra hurtigmenyen. Velg hvilke filer du ønsker å overføre så klippe ut eller kopiere dem. Navigerer du til USB flash-stasjonen og deretter lime bildene. Når du har overført filene, kan du nå koble de ulike enhetene én om gangen. Ikke bare trekke dem ut, følge instruksjonene for å koble bærbare enheter. Klikk på enheten i vinduet Min datamaskin, velg Fjern Trygg.
  3. Overføre direkte til en flash-stasjon. Det er en slik ting som en USB-kortleser. Dette er en frittstående enhet som kan lese minnekort, men har også USB-porter. Det har også innebygd lagringsplass, slik at den kan fungere som en minnepinne. Dette stykke bærbare maskinvare tar maskinen ut av ligningen. Bare ta ut kameraets minnekort, koble den til, og overføre filene direkte.

Hvordan du laster ned bilder fra et kamera til flash - stasjon. Overføre bildene til datamaskinen.
Hvordan du laster ned bilder fra et kamera til flash - stasjon. Overføre bildene til datamaskinen.

Akkurat som med de fleste datamaskiner og digital hardware, er det ulike typer minnekort, kortlesere og USB-porter. Sørge for at disse enhetene på både kameraet og datamaskinen er kompatible for jevn filoverføring.