O2e

Hvordan du laster ned dine favoritt TV - programmer til datamaskinen

Du vil bli overrasket over hvor stort internett har endret hvordan vi ser multimedia i de siste årene. Lenge siden, kunne folk bare ta opp TV-programmer på VHS eller Betamax. Mange år senere, hvem ville ha kjent at det å se TV-programmer som lenge har forlatt eteren er fortsatt mulig? Med den enorme samling av videoer som finnes på Internett, er det svært sannsynlig at din favoritt TV-show kan bli funnet der inne et sted, for eksempel YouTube eller Google Video.

Her er noen måter på hvordan du laster ned dine favoritt TV-programmer til datamaskinen din. Vær oppmerksom på at noen av disse kan anses som ulovlig eller uetisk.

Hvordan du laster ned dine favoritt TV - programmer til datamaskinen. Liste alle tv-programmer du ønsker å laste ned.
Hvordan du laster ned dine favoritt TV - programmer til datamaskinen. Liste alle tv-programmer du ønsker å laste ned.

Liste alle TV-programmer du ønsker å laste ned. Ha en liste over TV-programmer for å laste ned klar. Det hjelper å være organisert, uansett hvor enkelt og lett din oppgave vil være. Dette vil være nyttig i den forstand at du ikke vil forlate noe ut. Det vil også sikre en raskere og smidigere nedlasting prosessen fordi alt du trenger å gjøre er å holde på koding titlene på TV-programmer og klikke nedlastingsikonet, samtidig fjerne på listen de du allerede har lastet ned. Dette er spesielt nyttig hvis de viser du ønsker å se kan ikke alle være plassert i én enkelt kilde.

Gå til hver TV-show hjemmeside

Gå til hver TV-show hjemmeside. Hvis du vet de offisielle hjemmesidene til TV-programmer du foretrekker, kan du sjekke ut disse. Noen produsenter offisielt slipp episoder av sine viser på nettet. Nedlasting episoder eller scener direkte fra deres nettside gir deg også en forsikring om at det du gjør er lovlig. Dessuten gir dette deg en bedre følelse av sikkerhet, siden filene du laster ned vil være fri for virus og annen malware.

Inn TV-programmer navn på google

Inn TV-programmer navn på google. Skrive navnene på TV-programmer eller episoder på Google ville hjelpe i å laste ned disse filene også. Gjør du det ville innskrenke søket ditt og gi deg forskjellige nettsteder der du kan laste ned episoder. Dette vil også være nyttig fordi noen nettsteder lar deg laste ned selv de andre relaterte TV-programmer du kan ha glemt eller ikke har skrevet ned på listen.

Laste ned videoer fra torrents. Torrenter lar deg laste ned biter av filer fra andre brukere rundt om i verden. Dette kan være raskere, fordi du ikke trenger å laste ned en stor strøm av fil på en gang. Du må laste ned en. Torrent fil fra torrent trackere som The Pirate Bay, som vil fortelle din Torrent programvare der hver bit og stykke av en fil kan bli funnet. Det er bare et spørsmål om å angi titler på videoer eller sanger på søkeboksene og klikke enter for å søke etter resultater. Imidlertid er torrents det meste ansett som ulovlig, på grunn av fildeling natur denne protokollen. Du bør også være på vakt mot virus og annen malware som kan inngå i dine nedlastinger.

Gå til hver tv-show hjemmeside. Gå til hver tv-show hjemmeside.
Gå til hver tv-show hjemmeside. Gå til hver tv-show hjemmeside.

Prøv youtube. Hvis du ikke kan laste ned TV-programmer, så kanskje du kan se dem som streaming videoer på nettet. YouTube har en stor samling av TV-episoder, for det meste lastet opp av entusiaster, men noen offisielt lastet opp av studioer. Det er noen bootlegged kopier, skjønt, som kanskje ikke sitter godt med de etiske samt juridisk bekymringer.

Sammenlignet med de gamle og gamle måter opptak reprise av tidligere TV-programmer og episoder, finne og se TV-programmer er enklere i dag. Prosessen vanligvis innebærer bare inn en tittel i søkeboksene, og resultatene er der for deg å sile gjennom og velge.