O2e

Hvordan du laster ned en trådløs mus driver

Trådløse pekere (eller den trådløse musen) er den nye datamaskinen brukerutstyr blitt populært på grunn av den mobile kulturen i den moderne databrukere. De fleste brukere som kjøper en trådløs mus vil si at den største fordelen med å eie en er fraværet av de pesky mus kabler. Kabler er ok for personlige datamaskiner eller datamaskiner som ikke er bærbare. Men for bærbare datamaskiner, betyr et kablet pekeenhet ekstra vedlikehold og stell.

På grunn av dette er det flere bærbare eiere som er trådløs mus brukere også. Men hva om deres trådløse mus pakken ikke kommer med CD driverinstallasjon programvare? Eller hva skal de gjøre hvis deres programvare har blitt ødelagt? Nedenfor finner du noen tips om hvordan du finner en trådløs mus driver.

Hvordan du laster ned en trådløs mus driver. Sjekk produsentens hjemmeside.
Hvordan du laster ned en trådløs mus driver. Sjekk produsentens hjemmeside.

  1. Sjekk produsentens hjemmeside. Først av alt bør den trådløse Pekerens produsenten være på toppen av listen. Ikke bare fordi de er kilden til metall, men de bør være den mest pålitelige kilden til programvare. Faktum er, alle PC-relaterte produkter industribedrifter, programvare eller maskinvare, har nettsteder og produktstøtte. Også gir de den mest oppdaterte programvare for nedlasting.
  2. Det er mange nettsteder som tilbyr nedlasting av trådløse mus drivere. Men velger de nettsteder som også tilbyr produktomtaler. Disse nettstedene ikke bare forberede brukerne, men de gir nyttige retningslinjer også. De sammenligner fordeler og ulemper med programvaren. Sjekk nettsteder som download.com og soft32.com.
  3. Det finnes også nettsteder som sammenligner trådløs mus produkter. Disse nettstedene kan også tilby en gratis virtuell tur for mer programvare spesifikasjoner. Selv om de fleste av disse nettstedene selger driverne for en rimelig pris, minst du er trygg på effektivitet og pålitelighet.
  4. For de som mangler budsjettet, noen nettsteder tilbyr også gratis lisensiert programvare. Kensington tilbyr gratis trådløs mus drivernedlastinger i ulike nettsteder bortsett fra deres. Også noen torrent nettsteder tilbyr gratis nedlastinger, men dette kan være risikabelt fordi ingen kan være trygg på at disse er verifisert sikker programvare.
  5. Prøv gigantene. Giant kjøpmann nettsteder som Microsoft.com og amazon.com tilby de vanlige programvare for nedlasting. Men hva som er best med disse områdene, andre til de trådløse mus produsenter, er at de er mer pålitelige enn andre 3. parts kjøpmann nettsteder. Mange produsenter selger sine produkter, maskinvare og programvare på disse områdene fordi de tror at disse nettstedene har størst marked.
  6. Du kan også vurdere nettsteder som tilbyr ikke bare salg av programvare for nedlasting, men selve maskinvaren. Hvis du tror du ikke kan finne en passende driver programvare for trådløs mus, kan du prøve å kjøpe gadget slik at du er mer trygg på at programvaren du får er riktig.

Vær oppmerksom på faren for å laste ned programvare på nettet

Vær oppmerksom på faren for å laste ned programvare på Internett. Noe programvare kan utgjøre en trådløs mus driver, men disse kan inneholde uønskede programmer og virus. Dessuten kan kjøpe en nedlasting for en trådløs mus driver også være risikabelt. Generelt anbefales det å kjøpe bare fra sikre og pålitelige nettsteder.