O2e

Hvordan du laster ned gateway drivere

En gateway driver er et program som kobler to datamaskiner eller to systemer

En gateway driver er et program som kobler to datamaskiner eller to systemer. Det kan også referere til maskinvare som kobler sammen to eller flere datanettverk som bruker forskjellige kommunikasjonsprotokoller. Det er også referert til som en ruter. Det er også noen ganger kalt en protokoll-omformer.

For å laste ned en gateway driver, følger du fremgangsmåten nedenfor:

 1. Sjekk operativsystemet på datamaskinen. Det er nødvendig å vite dette fordi alle gateway drivere er OS-spesifikke, og du vil ikke være i stand til å laste dem riktig hvis de ikke er kompatibel med operativsystemet ditt.

 2. Deretter finner et nettsted som tilbyr nedlasting av gateway drivere. Ett slikt område er Howtodriver.com , som tilbyr nedlastinger for gratis. Videre gjør dette stedet søker etter drivere veldig enkelt. Det organiserer sjåfører i henhold til navnene på enheter og produsenter. Det er mange nettsteder som tilbyr gateway drivernedlastinger for gratis, slik som Opendrivers.com. Men det er tilrådelig å betale for gateway-drivere, så du vil være sikker på teknisk assistanse og back-up i tilfelle systemet bryter sammen på grunn av din gateway driver.

 3. Identifisere hva slags gateway driver du trenger. Du ønsker kanskje en driver for en trådløs enhet, for en laptop eller en stasjonær. Å få riktig gateway driver avhengig av å vite specs ikke bare av programvaren, men også maskinvaren.

  Hvordan du laster ned gateway drivere. En gateway driver er et program som kobler to datamaskiner eller to systemer.
  Hvordan du laster ned gateway drivere. En gateway driver er et program som kobler to datamaskiner eller to systemer.

 4. Finn ut også hvis datamaskinen har nok minne for nedlastingen. Du må kanskje fjerne noen plass for å imøtekomme sjåføren filen.

 5. Det kan være flere produkter som kan være kompatibel med maskinen din. For å begrense utvalget, les informasjonen om de ulike gateway drivere og velg den du synes er best.

 6. Hvis du har funnet den matchende gateway driveren for OS og maskinvare, klikk på nedlastnings knappen. Lagre filen på den stasjonære eller bærbare. Hvis du ikke kan laste ned filen på riktig måte, kan du prøve en gang til. Hvis det fortsatt ikke fungerer, får heller finne en annen gateway driver å laste ned. Prøv en annen driver fra samme sted, og hvis det ikke fungerer heller, så kanskje det er det område som har et problem. Se etter et annet nettsted som tilbyr gateway drivere.

 7. Hvordan du laster ned gateway drivere.
  Hvordan du laster ned gateway drivere.

  Hvis filen har blitt komprimert, pakk den. Hvis ikke, så se for installatøren i filen mappen. Klikk på installasjonsprogrammet og vente på instruksjoner. Installatøren kan be deg om å koble den nødvendige maskinvaren, så sørg for å ha den i nærheten av deg, klar til å bli koblet til datamaskinen. Vite det nøyaktige tidspunktet for når enheten skal være koblet sammen og slått på. Hvis du bruker en bærbar datamaskin, sørg for at den har nok kraft til å vare gjennom hele installasjonsprosessen. Det vil være veldig frustrerende å gå gjennom prosessen bare for å ha din bærbare batteriet tappes ut på deg når du er i ferd med å avslutte.

 8. Følg instruksjonene til en T. Start datamaskinen hvis gateway driveren krever at for å fullføre installasjonen.

Se om driveren fungerer. Nyt din nye gateway driver!