O2e

Hvordan du laster ned programvare for slette partisjon

En harddisk kan deles inn i flere antall stasjoner

En harddisk kan deles inn i flere antall stasjoner. Hver ny seksjon kalles en harddisk partisjon. Det er flere grunner til at folk foretrekker å partisjonere harddisken deres, den vanligste årsaken er å sørge for at deres operativsystem og programmer installert på en datamaskin er isolert i en data-området av stasjonen i tilfelle operativsystemet er skadet og krasjet . Etter å ha dataene for ditt operativsystem og lagring for dine personlige filer i to (eller kanskje mer) partisjonert mellomrom vil gjøre det enklere for deg når behovet for en fersk installasjon av operativsystemet oppstår i tilfelle av data korrupsjon. I tilfelle du ombestemt deg om å partisjonere harddisken, er du selvfølgelig fritt til å slette partisjon, fjerne partisjon eller flette partisjon til en annen partisjonert volum.

Så hvordan du går om jakt etter nedlastbar programvare for å slette partisjoner? Her er noen trinn og retningslinjer om hvordan du laster ned et program enn det som kan hjelpe deg å slette en partisjon:

Hvordan du laster ned programvare for slette partisjon. For å sikre at ingen skade kan komme inn i systemet.
Hvordan du laster ned programvare for slette partisjon. For å sikre at ingen skade kan komme inn i systemet.

  1. Søk på google.com for "slett partisjon" programvare. Selvfølgelig, når du gjør dette søket, vil flere treff komme tilbake for spørringen du har bedt om. Vær oppmerksom på hva nettstedet du klikker fordi det er en rekke dummy nettsteder der du kan laste ned programvare, men når du laster den ned, kan det være en spyware eller virus.
  2. For å sikre at ingen skade kan komme inn i systemet, er den beste måten å gå direkte til cnet.com . Skriv inn søket som "slett partisjon", og det vil liste en rekke programmer du kan velge fra. Det beste med dette stedet er at det viser deg redaktøren og bruker rangeringer av et produkt oppført for nedlasting.
  3. Velg programmet som har det høyeste antallet gjennomsnittlige karakterer og gå gjennom programvaren beskrivelse. Programvaren skal være i stand til å støtte din OS-plattformen, resize partisjonen, kopiere partisjon, opprette partisjon, gjenopprette tapte partisjon og slette en partisjon.
  4. Les brukeranmeldelser nederst på siden og se etter programvare som er brukervennlig.
  5. Hvis du har begrenset deg valget, klikker du bare Last ned nå. Programvaren vil automatisk bli lastet inn datamaskinen. Når nedlastingen er ferdig, installerer du programvaren og følg instruksjonene på skjermen. Se alltid bruksanvisningen for å få hjelp.

Husk at før du sletter en partisjon som du allerede har sikkerhetskopiert alle data som er lagret i denne partisjonen volum for å unngå tidkrevende gjenoppretting av tapte data.