O2e

Hvordan du nullstiller en Sansa MP3 - spiller

Det er vanskelig å leve uten musikk

Det er vanskelig å leve uten musikk, fordi det er allerede en del av vårt daglige liv, og det er en del av vår integrert natur som mennesker. Dagene med kassetter og CDer er over. I dag, folk lytter til sanger ved hjelp av sine bærbare MP3-spillere. Sansa er en av de fremste MP3-spiller produsenter. Deres bærbare gadget linjen er produsert av SanDisk. Det er tider som du trenger for å tilbakestille en Sansa MP3-spilleren til å endre sangene og endre funksjonene på spilleren. Nedenfor er guider for hvordan du tilbakestiller en Sansa MP3-spiller.

  • Tilbakestille Sansa MP3-spilleren gjennom kommando. Skyv MP3-spilleren strømbryter. Skyv den ned og hold posisjonen til enheten er slått av. Trykk på "Record"-knappen og deretter på "Meny"-knappen til MP3-spilleren tilbakestilles. Å bruke MP3-spilleren på, trykker du på strømbryteren opp til den slås på igjen.
  • Tilbakestille Sansa MP3 gjennom bryteren. Trykk på strømknappen nedover og hold den inntil strømmen slås av. Åpne enheten til å inspisere og endre standardinnstillingene til din smak.
  • Force-tilbakestille Sansa MP3-spilleren gjennom kraft-skjæring. Fjern skruene på den bakre delen av den bærbare MP3-spilleren. Du kan også dytte bort lokket hvis modellen enheten ikke bruke skruer. Ta batteriene ut av sporet sitt og vent til skjermen blir svart. Sett inn batteriene for å åpne enheten. Så lukker lokket på bærbare enheten. Slå på enheten for å kontrollere standardinnstillingene.
  • Hold firmware versjon av Sansa MP3-spilleren oppdatert. Enheten vil oppleve minimal frysing hvis det er oppdatert. Besøk Sansa hjemmeside for å laste ned firmware oppdateringsprogrammet programvare. Du må laste ned oppdateringsprogrammet programvaren selv om MP3-spilleren er i god stand for å sikre at enheten vil være fri fra tekniske glitches.
  • Formatere minnekortet regelmessig. Dette er nødvendig særlig hvis kortet er infisert med virus. Skanne minnekortet før du formaterer for å lagre viktige filer. Husk at å reformatere er siste utvei. Å reformatere minnekortet, skanne det i en datamaskin med en oppdatert antivirus program. Dette vil fjerne eventuelle ondsinnede programmer. Oppdatere antivirusprogramvaren før skanning for trygghet. Reformatering er også en måte å tilbakestille spilleren.


Neste gang

Hvordan du nullstiller en sansa mp3 - spiller. Tilbakestille sansa mp3-spilleren gjennom kommando.
Hvordan du nullstiller en sansa mp3 - spiller. Tilbakestille sansa mp3-spilleren gjennom kommando.

Neste gang, alltid ha en sikkerhetskopi av filene installert på enheten og minnekortet spesielt hvis du laster ned data direkte inn i enheten. Har en vanlig skanning og back-up data plan. Lagre dataene som du ikke bruker ofte i datamaskinen, bærbare harddisker eller CD for å frigjøre minnekortplass.

Den nåværende slot spiller har slotRadio Bundle

Den nåværende slot spiller har slotRadio Bundle, slotRadio spiller, og slotMusic spilleren. Det er også Sansa Fuze +, Sansa View, og Sansa Clip +. Noen av de nedlagte avdelinger er Sansa Fuze, Sansa Clip, Sansa Shaker, Sansa Express, c200-serien, C100 serien, M200-serien og Sansa Connect.

Å ha en MP3-spiller som Sansa vil gjøre hverdagen lysere

Å ha en MP3-spiller som Sansa vil gjøre hverdagen lysere. Serien av MP3-spillere har mange funksjoner som equalizere, FM-radio, og evnen til å spille ulike filformater. Hvis du skal kjøpe en pre-eide Sansa, sørge for at det fortsatt har garanti, og du skal kjøpe bare fra en pålitelig kraft selger.