O2e

Hvordan du nullstiller FiOS TV

Hvis du eier en FiOS TV

Hvis du eier en FiOS TV, vet du hva en stor fordel du har over andre av flere grunner. Først av alt, er du i stand til å vise en ekstra HD-kanaler, som ikke blir tilbudt av andre kabel leverandører, mens du ser dem med de høyeste kvalitet. Sammen med disse funksjonene, kan du være i stand til å få adgang til YouTube og Facebook i tillegg. Andre distinkte funksjoner inkluderer interaktive medier guide, sammen med forskjellige verktøy og enheter som de FiOS flere hakk over resten. På tross av disse unike kvaliteter og mye mer, kan det være visse situasjoner der du kan støte på noen problemer med FiOS. Dette kan nødvendiggjøre du å tilbakestille det og løse problemet.

Ved å gjøre dette

Ved å gjøre dette, er du tilbakestille enten sin router eller dets set-top-boks, eller kanskje til og med begge deler. Før tilbakestilling må du imidlertid finne ut om problemet med TV ville virkelig være best håndteres med denne prosessen. Så snart du har etablert at en nullstilling bør gjøres, og følg trinnene nedenfor for å komme i gang.

  • Studere hva problemet er. Det er flere situasjoner hvor tilbakestilling er nødvendig. Finn ut hva som er din FiOS 'spesifikke problemer, slik at du best kan bestemme løpet av handlingen. Noen av problemene som kan løses ved å tilbakestille TV inkluderer defekt set-top-boks, menyer forsvunnet, eller Interactive Programming Guide og DVR-opptak problemer. For å teste om TV kan gjenopprettes gjennom denne metoden er ved å tilbakestille ruteren og finne ut om det har forvaltet TV problem. Hvis ikke, fungerer på set-top-boks på samme måte.
  • Ruter reset. Fjern ruteren strømledning, holde det unplugged i ca 15 sekunder. Etter dette, koble den til strømuttaket igjen. Du må nå vente i 30 sekunder. Finn ut om problemene har blitt løst etter å gjøre dette. Hvis ikke, må du kanskje gå videre til neste løpet av handlingen, som er å tilbakestille set-top-boks.
  • Set-top box reset. Fjern ledningen til set-top-boks og vente i 15 sekunder. Etterpå koble strømledningen tilbake igjen. Pass på at du ikke blander opp ledningen som gir set-top-boks sin tilførsel av elektrisitet med koaksialkabelen at du vil finne festet bak på set-top-boks. Sjekk om alle tilkoblingene er ment å være der de er og om de er riktig tilkoblet. Når du ser den tid kommer ut foran TV set-top-boks, kan du plassere makten tilbake. Igjen, må du vente til oppdateringene på din Media Guide. Hvis dette fortsatt ikke løser problemet, kan gjeninnføre må gjøres for å set-top-boks.


Hvordan du nullstiller fios TV. Studere hva problemet er.
Hvordan du nullstiller fios TV. Studere hva problemet er.

Når alt annet svikter, er det best at du kommer i kontakt med kundestøtte for å gi deg riktig støtte som kreves for spesifikke problemet. Hvis re-initialisering er nødvendig, vil kundestøtte bli bedre rustet til å håndtere problemet og gjenopprette Fios TV til sin opprinnelige kvalitet tilstand.