O2e

Hvordan du oppdaterer solaris

Solaris-operativsystemet ble opprettet av Sun Microsystems

Solaris-operativsystemet ble opprettet av Sun Microsystems. Det er nå eid av Oracle. Solaris er et gratis Unix operativsystem for arbeidsstasjoner og servere. Det regnes som nummer én for bedriften operativsystem for bedrifter med høy etterspørsel etter en veldig god server og store datalagring system. Det startet som proprietær programvare. Under OpenSolaris prosjektet, programmet og det meste av det koder er tilgjengelig som åpen kildekode. Som åpen kildekode program, er det flere oppdateringer og patcher som blir tilgjengelig når utviklerne har laget og testet dem for å gjøre Solaris kjøre glatt. Hvis ditt behov for å oppdatere din Solaris 10 OS, her er noen tips.

Vær oppmerksom på at ordene i kursiv, som vises i denne artikkelen er faktiske kommandolinjer.

  • Logg deg på systemet som administrator. Hvis du ikke er autorisert til å logge inn som administrator ikke forsøk å gjøre det, eller du risikerer å miste data og forårsake uopprettelig skade på selskapets virksomhet informasjon og database.
  • Opprett en midlertidig fil med følgende instruksjoner:
username = du bør bruke gyldig Søn brukernavn her uten mellomrom. Bruk understreker for å indikere mellomrom i mellom.

password = oppgir Søn passord her uten mellomrom igjen

hostname =

Hvordan du oppdaterer solaris. Følg dette med en rot-kommando slik at systemet vil bli registrert som et gyldig system som kan motta oppdateringer fra sun.
Hvordan du oppdaterer solaris. Følg dette med en rot-kommando slik at systemet vil bli registrert som et gyldig system som kan motta oppdateringer fra sun.

subscriptionKey =

portalEnabled = false

proxyHostName =

proxyPort =

proxyUserName =

Solaris-operativsystemet ble opprettet av sun microsystems. Kjør en annen rot-kommando slik at oppdateringen vil starte.
Solaris-operativsystemet ble opprettet av sun microsystems. Kjør en annen rot-kommando slik at oppdateringen vil starte.

proxyPassword =

Som administrator vil du vite hvilken informasjon som skal levere for å fullføre disse syntaks strenger.

  • Følg dette med en rot-kommando slik at systemet vil bli registrert som et gyldig system som kan motta oppdateringer fra Sun. Kommandolinjen er "sconadm register-a-r registrationprofile.properties". Systemet forespørsel vil bli behandlet og godkjent før det kan begynne å laste ned oppdateringer eller patcher.
  • Kjør en annen rot-kommando slik at oppdateringen vil starte. Roten kommandoen er "smpatch update". Hvis du trenger å oppdatere patch type manager kommandoen som "smpatch sett patchpro.patchset = current2" før du kjører smpatch oppdateringen kommandoen igjen. Lappen Nedlastingen vil starte og installere alle tilgjengelige oppdateringer som trengs av systemet.
  • De nye patcher vil tre i kraft når du har restartet systemet. Du kan gjøre dette ved å skrive kommandoen "shutdown-i 6".
  • Hold din Solaris oppdatert ved regelmessig å sjekke kunngjøringer fra Oracle fora . Her finner du den nyeste oppdateringen nyheter og hva du trenger for å holde Solaris 10 OS strøm. Ta en titt på hva som krever tiden for Solaris 10 for å validere patcher.
  • Når du har lastet ned oppdateringene, ser på instruksjonene om hvordan du installerer patcher. En god side å besøke er Java.sun.com .
  • Pass på at du laster ned de riktige oppdateringene for din versjon av Solaris. Hvis du har lastet ned og installert oppdateringene beregnet for tidligere versjoner av Solaris systemet vil gå tilbake til den gamle versjonen. Du vil møte data konflikt når dette skjer.

Regelmessig oppdatering av din Solaris OS når nye patcher blir tilgjengelige vil sikre at systemet er beskyttet mot vet sårbarheter som kan gjøre systemet åpent utnyttelse av hackere. Patches er opprettet for å løse disse sikkerhetsproblemene og gjøre Solaris OS stabil.