O2e

Hvordan du oppretter brosjyrer med Microsoft Publisher

Før du selv starter Microsoft Publisher

Før du selv starter Microsoft Publisher, bestemme utseendet og følelsen av brosjyren basert på hvordan du ønsker å projisere din bedrift bildet. Tenk på farger, skrifter, grafikk og layout. Informasjonen skal være kortfattet, direkte og relevant. Hvis brosjyren er å markedsføre et nytt produkt eller en tjeneste, ikke bruker for mye plass på narrating selskapets historie. Stedet fokusere på fordelene ved produktet. Plasser all denne informasjonen i disposisjonen form, med overskrifter, underoverskrifter og brødtekst. Tenk på hvordan du vil levere brosjyren - per post eller ved personlig overlate dem ut. Det er generelt en god idé å inkludere noen mekanisme som mottakeren kan svare for eksempel en avtakbar svarskjema. Dette er en måte å hjelpe deg å bedømme hvor effektiv markedsføringen er. Bare når du har en klar idé om brosjyren formål og utseende bør du begynne produksjon.

Hvordan du oppretter brosjyrer med microsoft publisher. Bruk utgiverens maler.
Hvordan du oppretter brosjyrer med microsoft publisher. Bruk utgiverens maler.

1. Bruk utgiverens maler. Hvis du allerede er kjent med programmets verktøy så kan du gå rett fram og lage brosjyren fra bunnen av. Men nybegynnere kan fortsatt gjøre en profesjonell leter brosjyre. Den enkleste måten er å bruke maler levert av søknaden. Start programmet, gå til oppgaveruten Ny publikasjon og klikk på 'brosjyre ". Under dette alternativet finnes flere typer brosjyrer som fokuserer og begrense ditt valg. Klikk på en type er forhåndsvisningsbilde hvis man nøye nok samsvarer konsept eller design.

2. Still layout og andre designelementer. På 'Sidestørrelse "-delen, kan du velge en 3-panel eller 4-panel layout. Paneler er antall folder brosjyre vil ha. Klikk på Fargevalg og Skriftutvalg å angi disse designelementer. Du kan gå til "Customer adresse" og klikker på Inkluder hvis brosjyren er å bli sendt. Du kan legge et svarskjema ved å gå til "Form"-delen og velger en type svarskjema.

3. Sett i innholdet. Nå at utseendet er satt, kan du begynne å sette i selve innholdet.

Før du selv starter microsoft publisher. Still layout og andre designelementer.
Før du selv starter microsoft publisher. Still layout og andre designelementer.

  • Tekst. Kopier teksten du har skrevet ut i en egen fil og lime den inn i de aktuelle plassholdere i brosjyren mal. Markere standard generisk tekst i dem med markøren før du trykker Ctrl + V for å erstatte den generiske teksten. Noen ganger må du kanskje endre størrelsen på teksten. For å gjøre dette, klikk på plassholderen, gå til Format-menyen og velg "Beste tilpassing tekst ', og deretter deaktivere denne formateringen verktøyet. Etterpå kan du nå bruke skriftstorleiken på verktøylinjen for å sette spesifikke tekststørrelsen.
  • Grafikk. Plassholdere i malen vil også inneholde generelle bilder. Høyreklikk på bildet inne i plassholderen (ikke på plassholder grenser) for å velge det og få opp kontekstmenyen. Velg "Endre bilde" for å se gjennom de faktiske bildefilene du ønsker å bruke. Kontekst menyen kan du også få tilgang til noen begrensede bilderedigering alternativer.

4. Forbered brosjyren for e-post eller direkte skrive den ut. Når du du har fullført layout og innhold du kan lagre filen. På dette punktet kan du enten starte utskriften eller bruke veiviseren for utskriftsfletting tilgjengelig via Verktøy-menyen. Klikk på Opprett adresseliste alternativet på veiviseren. Fyll denne listen med kundens navn og adresser, og deretter fullføre de andre instruksjonene fra veiviseren. Senere når du skriver ut brosjyren hver kopi vil være klar for sending via snail-mail som det vil ha en mottaker kontaktinformasjon.

Microsoft er en kraftig desktop applikasjon

Microsoft er en kraftig desktop applikasjon. Men i motsetning til andre programmer i sitt slag, det har ikke en bratt læringskurve. Brukere ukjent med slik programvare kan enkelt bruke den til å produsere sine egne trykte medier.