O2e

Hvordan du oppretter en elektronisk signatur

Den beste kilden til informasjon i verden i dag er Internett

Den beste kilden til informasjon i verden i dag er Internett. Fenomenet World Wide Web vokser eksponentielt grunn av fremskritt i teknologi. Og akkurat som The Butterfly Effect, jo raskere Internett vokser, jo flere og flere mennesker får tilgang til den, jo bedre og lenger rekkevidden blir når det gjelder reklame og relaterte ting. En av de surefire måter å få nettstedet sjekket av og koblet til så mange ting som mulig er å bruke en elektronisk signatur. Men hva gjør dette? For det første, en elektronisk signatur, i motsetning til en håndskrevet juridisk signatur, brukes bare for e-filer. Det er skapt for å tjene som koblinger og tilbake linker til ditt nettsted.

Du ville ikke ha noen problemer skaper og signere et dokument på vanlig stil. Det vil si med en stilisert håndskrift som representerer navnet ditt. Men hvordan fange du din signatur for å opprette en digital eller elektronisk en? For én, kan du leie tjenesten av noen selskaper som faller i dette formålet alene. En elektronisk signatur er laget ved å kryptere en kode for å identifisere underskrevet. Signaturen validerer noen endring i dokumentet. For eksempel, etter at stempelet av signaturen din satt i filen eller dokumentet og mottakeren prøver å endre noe i dokumentet, vil hans innsats går unrewarded. Ikke med mindre du godtar at hans endringer og gjøre en annen signatur fangst.

Hvordan du oppretter en elektronisk signatur. Den beste kilden til informasjon i verden i dag er internett.
Hvordan du oppretter en elektronisk signatur. Den beste kilden til informasjon i verden i dag er internett.

Men tror ikke at elektroniske signaturer er begrenset til denne tilnærmingen. Biometriske skannere av netthinnen og tommelen, eller noen finger for den saks skyld, regnes et digitalt sertifikat eller en elektronisk signatur. Kontorer og bedrifter bruker en enhet, vanligvis en skanner, og et datasystem for å holde oversikt over sikkerhetssertifikater for sine ansatte. Noen lisensiering kontorer gjøre bruk av en signatur pad for å signere. Og den håndskrevne signaturen blir overført til en lisens eller et kort. Land disse formene for sertifiseringer del av deres praksis, politikk, etc. og dermed dekkes elektronisk lov. Dette ble gjort på grunn av den høye etterspørselen etter elektroniske dokumentasjonen som trengs beskyttelse under lovgivende forsamling.

Så, hvordan kan du opprette en e-signatur

Så, hvordan kan du opprette en e-signatur? For enkle applikasjoner eller nettsteder, kan du lage en e-signatur i programvare for grafikk som Photoshop. Vær kreativ når du gjør din signatur. Dette kan gjøre det interessant for folk som vil klikke på tilbakekobling eller på din signatur. Det ville være best å lagre filen i en. Psd format, fordi dette aksepterer lagdeling. Etter å ha gjort dette, optimalisere filen for web. Når du har dette optimalisert, lagre en kopi av filen i en. Jpg-format. Deretter kan du feste din elektronisk signatur i e-postene.

Du må være oppmerksom

Du må merke seg, men at digitale signaturer er sikrere enn elektroniske signaturer. Det vil si, hvis du er ute etter sikkerhet, så er dette en opplysning som du må være klar over. For alle praktiske, for lekmann eller reklame guru, selv selskapet som trenger et betydelig beløp av sikkerhet, vil en elektronisk signatur gjøre.