O2e

Hvordan du oppretter en gratis ringetone for iPhone

Ringetoner til iPhone kan kjøpes fra iTunes, men hvorfor bruke penger når du kan gjøre en av dine egne? Les videre og vi vil gi deg trinnene på hvordan du oppretter en gratis ringetone for din iPhone.

Hvordan du oppretter en gratis ringetone for iphone. Set 'aac encoder "som" import setting' preferanse.
Hvordan du oppretter en gratis ringetone for iphone. Set 'aac encoder "som" import setting' preferanse.

  1. Set 'AAC Encoder "som" Import Setting' preferanse. Etter å lansere iTunes, gå til "Rediger" fra menylinjen, og velg 'Preferences' som vil trekke opp preferanse vinduet. Klikk på fanen Generelt og klikk på Importer innstillinger "-knappen. Velg 'AAC Encoder "fra rullegardinlisten og klikk deretter på' OK '.
  2. Velg en DRM-fri mp3 spor i iTunes-biblioteket. For å hindre brudd på opphavsrettigheter, bruk en DRM-fri mp3 spor i iTunes-biblioteket når du oppretter en ringetone for din iPhone.
  3. Trimme ned mp3 track til 30 sekunder til å bli din iPhone ringetone. iPhone ringetoner skal bare være 3 MB, det er derfor vi trenger å trimme ned mp3 sporet til minst 30 sekunder. Lytt til mp3 track først og legg merke til bestemt tid der du vil ha ringetonen skal begynne og slutte. Nå etter å gjøre det, høyreklikk på mp3 sporet og velg "Vis info" fra nedtrekkslisten. Et vindu vil dukke opp, klikk på "Alternativer" og sette en hake på de to boksene for 'Start Time "og" Stop Time'. Angir tidsrommet du tok note av tidligere i 'minutter: sekunder' format (f.eks 01:43), og klikk 'OK'.
  4. Lag en "AAC Version" av trimmet ned mp3 spor. Høyreklikk på trimmet ned mp3 spor, og velg "Opprett AAC Version" fra rullegardinlisten som vises. Etter å ha blitt konvertert, vil sporet i AAC-versjonen vises nå på musikken din liste.
  5. ccess den konverterte AAC-versjonen i Windows Utforsker og endre det. Åpne mappen der den konverterte AAC versjon lagres. Å vite hvor det er, høyreklikk på AAC-versjonen i musikken din liste og velg "Vis info". Du vil se den nøyaktige plasseringen av AAC-fil under avsnittet "Hvor". Nå gå til Windows Utforsker og få tilgang til mappen. AAC-versjonen skal ha en fil forlengelse av ". M4A '. Hvis du ikke kan se filtypen, går du til "Verktøy" fra menylinjen, velg "Mappealternativer, klikker du på" Vis "-fanen og fjern" Skjul filetternavn for kjente filtyper "og klikker på" OK " . Høyreklikk på M4A-fil og traff endre navn. Endre filtypen til M4r og sørg for at det ikke er noen symboler og tall på filnavnet også.
  6. Kopiere ". M4R 'filen på skrivebordet og slett klippet versjon i iTunes musikk-liste. Kopier og lim inn M4r filen i Windows Utforsker til skrivebordet ditt. Nå gå tilbake til iTunes og slette klippet versjonen vi har gjort tidligere i trinn 3 fra musikken din liste.
  7. Legge til. M4R filen til iTunes musikkbibliotek.
  8. Gå til "Fil" på iTunes hovedmenyen og velg "Legg til fil i bibliotek". Finne. M4R filen som du har limt på skrivebordet og velg "Åpne". Nå som filen har fått nytt navn til. M4R, vil iTunes gjenkjenner den som ringetone og legg den i den respektive ringetone delen av biblioteket.

Når du har lagt den nyopprettede ringetone til musikkbiblioteket ditt, er alt som er igjen for deg å gjøre for å synkronisere iPhone. Voila! Du har nå opprettet en ny ringetone for iPhone, gratis.