O2e

Hvordan du oppretter en ny brukergruppe i vBulletin

vBulletin er den fremste Publishing Suite som lar deg administrere dine nettsamfunn eller fora med letthet og effektivitet. Nå er dette et program du kan installere på datamaskinen og integrere til ditt forum nettstedet men, det er ikke gratis, og krever at du dole ut et par hundre dollar eller så én gang. Uansett, er denne programvaren ganske langt ut siden det lar deg tilpasse dine fora eller oppslagstavler fra tilgang til parametere. En slik funksjon som du vil sikkert møte under din kreasjon og tilpasning av nettsamfunn er selve etableringen av brukergruppene. Nå har selve programvaren allerede maler på klar for dette, som du kan bruke til å lage brukergruppene utenfor balltre, men noen ganger kan du oppleve at visse aspekter av standardmalen ikke passer dine behov. Dette blir sagt, her er noen trinn på hvordan du kan lage din nye brukergruppe manuelt.

Hvordan du oppretter en ny brukergruppe i vbulletin. Konfigurer brukergruppe videre.
Hvordan du oppretter en ny brukergruppe i vbulletin. Konfigurer brukergruppe videre.

  • Logg inn. Åpen vBulletin og logge inn for å starte din erfaring. Til venstre på skjermen vil være en meny og på den, brukergrupper, et alternativ. Det vil være en pil ved siden av etiketten og klikke det vil vise de forskjellige alternativene under den. Derfor klikker du på pilen og velg "Legg til ny brukergruppe" fra den utvidede menyen.
  • Angi tillatelser. For hver brukergruppe du oppretter, må du angi tillatelser for det. I utgangspunktet er dette en slags kjedelig jobb siden hver gang du oppretter en brukergruppe du vil bli pålagt å sette tillatelser manuelt. Heldigvis lar vBulletin du å sette en standard mal for alle brukergruppe skapelse til følge. Siden du oppretter din første brukergruppe nå, ville det være smart å sette tillatelse malen du vil bruke for hver brukergruppe du oppretter. Dette vil inkludere å sette hvis passordene at hvert medlem av gruppen registre vil utløpe etter en gitt tidsperiode, bestemmer om brukergruppe vil være offentlig eller privat, å sette ser tillatelser, og sette andre typiske regler for et forum eller brukergruppe.
  • Name it. Så snart du velger "Legg til ny brukergruppe", vil du bli bedt om å skrive inn navnet på brukergruppe. Dette er i utgangspunktet navnet som vises offentlig for denne brukergruppe. Du kan legge beskrivelsen for brukergruppe samt en bruker tittel som vil brukes til å merke hver bruker under gruppen.
  • Konfigurer brukergruppe videre. Selv om du kan bruke standardinnstillingene i forumet, ville det trolig være bedre å konfigurere disse selv med hensyn til typiske funksjoner som avstemninger, kalender, "hvem er online" view verktøy, og administrator funksjoner og tillatelser.
  • Gjennomgå og lagre. Når du har opprettet nye brukergruppe og sette alle reglene for gruppen og forumet, er det nå på tide å lagre etablering og modifikasjoner. Men før du gjør det, vil du kanskje vurdere alle dine valg og innstillinger først for å se om alt du vil ha i forumet har blitt endret til din smak. Hvis alt ser ut til å være i orden, sluttføre opprettelsen av brukergruppe ved å lagre det. Klikk på "lagre" for å fullføre prosessen.


vBulletin er en enkel å bruke, men kraftig program som lar deg opprette og endre nettfora med bare et klikk med musen. Opprette brukergruppene for dine fora er bare en av de tingene du vil støte på når du bruker den. Det er en god ting at du allerede kjenner denne delen av prosessen, ikke sant?