O2e

Hvordan du oppretter en ny keyframe i flash

Når du arbeider med svært komplekse Flash

Når du arbeider med svært komplekse Flash, kan du støte noen form for markør på tidslinjen på animasjonen. I utgangspunktet er denne markøren kjent som en keyframe og er ganske mye brukt som et bokmerke sorterer å representere visse endringer i bestemt tidsplan på animasjonen. Nå, i en flash animasjon, kan du ha en rekke keyframes på tidslinjen vanligvis å markere start og sluttpunkt på en animasjon.

Rammene innenfor animasjon

Hvordan du oppretter en ny keyframe i flash. Åpne din flash dokumentet.
Hvordan du oppretter en ny keyframe i flash. Åpne din flash dokumentet.

Rammene innenfor animasjon, mellom start-og sluttpunkt, kan merkes med keyframes i tillegg. For eksempel, hvis flash animasjon er sammensatt av ulike rammer som er dynamisk med bevegelse, men har en ramme som er ganske mye statisk, deretter en keyframe kan legges for å markere sin start-og sluttpunkt i animasjonen også. Nå, normalt, når du legger til rammer, vil en flash editor automatisk sette disse nøkkelbilder, men noen ganger vil du definitivt ønsker å legge disse markørene selv manuelt. Her er noen trinn på hvordan du gjør det.

  • Åpne din flash dokumentet. Flash redigering programvare er ganske mye standard uansett merke eller versjonen slik at prosessen med å sette inn nøkkelbilder vil være ganske lik også. Allikevel, for å starte prosessen, vil du ønsker å kjøre flash editor og legg eksisterende flash dokumentet på den.
  • Vær oppmerksom på de eksisterende nøkkelbilder. Så snart flash dokument belastninger på flash editor, undersøke det nøye. Fokus på tidslinjen og prøve å finne nøkkelbildene allerede på det. I utgangspunktet vil du finne disse markørene for å være enten svart eller grå. Hvis markøren er svart, da det betyr at den bestemte rammen har ingen av elementene på den. Hvis markøren er grå, da det betyr at det er keyframe å indikere en ramme som har elementer i den. På dette punktet, betaler nær oppmerksomhet til første rammen av animasjonen. Se etter keyframe som indikerer slutten av 1. rammen. Ta oppmerksom på det siden du skal bruke andre rammen for å sette din keyframe manuelt.
  • Legg til keyframe. Velg andre rammen og høyre-klikk på den. I menyen som vises, vil du se at det vil være et alternativ merket "setter keyframe". Nå på dette punktet, siden første rammen er ganske mye fylt med elementer, så keyframe du vil sette inn, vil ha de samme elementene på det som de i første rammen. Men siden du vil kanskje ha en blank en det for hva tilfellet kan være og vet at du kan velge dette på menyen også, bare velg "sette blank keyframe". Mesteparten av tiden, vil du sannsynligvis bruke den tomme keyframe siden det kan være lurt å legge visse elementer forskjellig fra første rammen dermed gjør andre rammen annerledes i innhold.


Dette er de grunnleggende trinnene du kan følge for å legge nøkkelbilder til flash animasjon. Igjen, er prosessen ganske mye standard uansett programvare merke eller versjonen, så du bør ikke ha for mye problemer med å fullføre denne oppgaven.