O2e

Hvordan du oppretter en PDF - fil dokument

Å gjøre en PDF-fil dokument ved hjelp av Adobe Acrobat, Acrobat PDFMaker, MS word

En Portable Document Format er et filformat som brukes til å illustrere 2D dokumenter. Dette filformatet er i stand til å presentere 2D dokumenter uten støtte av noen annen programvare, maskinvare eller operativsystem. I utgangspunktet er en Portable Document Format fil en kompakt dokument som kan inneholde store mengder informasjon. Informasjonen i en PDF-fil består hovedsakelig av tekst, fonter, tegninger, bilder eller vektorgrafikk. I 1993 utviklet Adobe Systems PDF format til å være til nytte i utveksling av dokumenter. Dette filformatet har en struktur som består av gjenstander som (1) navn, (2) Tall, (3) Strings, (4) Arrays, (5) Ordbøker, (6) Null objekter, (7) Bekker, og (8) boolske verdier. For å være i stand til å opprette en PDF-fil dokument, må brukerne bruke programvaren Adobe Acrobat.

Trinn 1

Hvordan du oppretter en PDF - fil dokument. Å gjøre en pdf-fil dokument ved hjelp av adobe acrobat, acrobat pdfmaker, MS word.
Hvordan du oppretter en PDF - fil dokument. Å gjøre en pdf-fil dokument ved hjelp av adobe acrobat, acrobat pdfmaker, MS word.

Laste ned eller installere Adobe Acrobat-programvare på datamaskinen din. Denne applikasjonen inkluderer verktøy som Acrobat PDFMaker og Adobe PDF-skriveren, som vil tillate brukere å opprette PDF-filer. Acrobat PDFMaker er en funksjon som gjør det mulig for brukere å konvertere Word-dokumenter til PDF-fil dokumenter eller vice-versa. Denne applikasjonen lar også brukeren til å feste hyperkoblinger, bokmerker og Adobe PDF informasjon i dokumentet.

Trinn 2

Opprett et dokument ved hjelp av Microsoft Word. Vær oppmerksom på at Microsoft Word har også en PDFMaker program, slik at brukerne kan også velge å konvertere sine Word-dokumenter til PDF-filer i MS Word-programmet.

Trinn 3

Å lage PDF-fil dokumenter med bare Microsoft Word, må brukerne først ordne dokumentets hele format, inkludert skrifter, hyperkoblinger, tabeller, sidemarger og så videre. Brukere kan også velge å legge til funksjoner i Word-dokumentet. Andre funksjoner som dokument kompresjon og skriftinnebygging er funnet på tillegget Adobe PDF. Denne menyen er plassert i Microsoft Word verktøylinjen som en add-in.

Trinn 4

Trinn 1. Trinn 2.
Trinn 1. Trinn 2.

Klikk på ikonet for Adobe PDF-menyen på verktøylinjen i Word. Velg "Konverter til Adobe PDF", deretter et vindu vil dukke der du kan velge hvor du vil lagre den konverterte PDF-filen. Klikk "Lagre" for å lagre Word-dokumentet som en PDF-fil dokument.

Trinn 5

For å lage en PDF-fil dokument ved hjelp av Adobe Acrobat, vil brukeren først må konfigurere PDF-konvertering innstillinger i programvaren. Pek musen til "Edit"-menyen for å velge "Preferences" og deretter "Konverter til PDF fra listen". Velg Microsoft Office når det er presentert i "konvertering til PDF"-liste.

Trinn 6

Velg "File", deretter klikker du "Opprett PDF", og velg "Fra fil". Når "Fra fil" handling er klikket fra menyen, vil en fil av typen vindu boks vises, der brukeren kan velge Microsoft Office-dokumenter. Brukeren kan da velge filen han ønsker å konvertere til en PDF-fil dokument. Når du har valgt dokumentet, klikker du "Open" for å åpne Word-dokumentet. Når Word-dokumentet åpnes det vil bli konvertert av Acrobat PDFMaker til en PDF-fil.