O2e

Hvordan du oppretter en spørring fra et filter i Microsoft Access

En av de beste funksjonene i Microsoft Access er dens evne til å hjelpe brukerne lage en spørring. Dette er nyttig i å hente nødvendig informasjon fra en enkelt tabell eller ulike sett av tabeller. Dette kan så brukes til å lage en rapport, datatilgangsside, eller form.

Den gode nyheten for deg er at dette grensesnittet er veldig enkelt å bruke

Den gode nyheten for deg er at dette grensesnittet er veldig enkelt å bruke. Selv skape en spørring første gang vil bare være enkelt for deg. Faktisk er det også mulig for deg å lage en spørring ut av et eksisterende filter i stedet for å lage en spørring fra scratch. Med denne enkle opplæringen vil du lære hvordan du oppretter en ny spørring ved hjelp av en eksisterende filter med Microsoft Access 97:

 • Opprett et filter Dette kan gjøres ved å følge disse trinnene.:
   • Åpne et skjema. Dette er sant for enten et skjema eller en tabell. Plukk en der du skal basere søket. Åpne den valgte filen i dataarkvisning. Gjennom filen og analysere de postene du ønsker å bruke for å lage ditt søk.
   • Filtrere dataene ved form. Sjekk verktøylinjen og se etter menyen Filtrer etter skjema. Klikk på den for å åpne vinduet indikerer Filtrer etter skjema.
   • Velg et felt. Studer tabellen eller skjemaet og klikk på feltet du vil filtrere. For eksempel, hvis tabellen er om oppskrifter, og du må filtrere alle frokost elementer, må du velge feltet indikerer Meal Type. En liste vil da vises for deg å velge verdien du leter etter. I dette tilfellet, kan du søke etter frokost eller bare skriv Frokost på feltet.
   • Filtrere tabellen. Klikk på ikonet indikerer Apply Filter. Dette vil lede programmet å filtrere filen basert på kriteriene du har angitt. Etter fullført, vil posten som matcher dine spesifikasjoner vises til deg.
   • Vurdere andre filtreringsalternativer. Det finnes også andre måter å filtrere poster fra en tabell eller et skjema. Disse er gjennom valg og innspill metoder. Sistnevnte er best for filtrering komplekse detaljer. Men de nevnte trinnene er den enkleste og beste metoden du kan bruke for dette prosjektet.
 • Lagre spørringen. Søk verktøylinjen for knappen som indikerer Lagre som Query. Klikk på den for å begynne å spare filen.
 • Gi navn til filen. Gi søket et filnavn. Sørg for at navnet vil referere til innholdet i spørringen slik at du ikke vil finne det vanskelig å finne dem når du trenger det. Dette gjelder spesielt hvis du lagrer en masse spørring filer på datamaskinen din. Klikk OK for å fullføre lagringsprosessen.
 • Sjekk spørringen. Etter vellykket lagrer filen, vil spørringen allerede vises i Database-vinduet. Åpne filen for å vurdere, kontrollere, eller redigering.


Sant nok

Hvordan du oppretter en spørring fra et filter i microsoft access. Filtrere dataene ved form.
Hvordan du oppretter en spørring fra et filter i microsoft access. Filtrere dataene ved form.

Sant nok, gjør Microsoft Access det enkelt for deg å lage din egen spørring. Med noen få klikk på en knapp, kan søket bli klar uansett formål filen kan tjene deg. Men ta oppmerksom på at prosessen kan være forskjellig for andre versjoner av Microsoft Access. Selv om det kan være en stor likhet, er denne opplæringen mønstret for Microsoft Access 97 brukere.