O2e

Hvordan du oppretter et diagram i PowerPoint

Opprette et diagram i PowerPoint kan enkelt gjøres selv av en nybegynner datamaskin brukeren. Denne funksjonen i Microsoft produktivitet verktøyet er definitivt veldig nyttig, spesielt for dem som vanligvis oppretter sektordiagrammer og grafer for kontor eller skole presentasjoner.

  1. Tilgang microsoft powerpoint først og fremst. Gå til Start-knappen og klikk på den én gang for en pull up menyliste skal vises. Direkte musen til alternativet Alle programmer og annen overlappende menyen dukker opp. Finn Microsoft PowerPoint blant de mange produkter og klikk på den.
  2. Åpne lysbilde av valget i powerpoint. Direkte musen til venstre panel av Microsoft PowerPoint-vinduet og klikk på kategorien Lysbilder funnet rett ved siden av kategorien Disposisjon. Velg lysbildet ved å klikke på den tilhørende rektangulære boksen. Når dekselet er valgt, peker musepekeren til kategorien Sett inn og klikk på den for en liste skal vises. Klikk på alternativet Chart for et utvalg diagram og presentasjon Datablad skal vises.
  3. Begynne å lage et diagram. Alle verdiene angitt i Presentation Datablad er bare eksempler. Å begynne å lage din egen diagrammet, da blir du nødt til å skrive inn egne data i presentasjonen Dataark. Å legge inn data i bestemte rader eller kolonner, direkte musepekeren til kolonnen eller raden av valg og klikk på musen for markøren å bosette seg. Nå kan du taste inn de innsamlede dataene i sine respektive kolonner og rader. Når dette er gjort, bare lukke Presentasjon Datasheet vinduet, og du vil se at 3D vil tolke og gjengi nylig angitte verdiene.
  4. Input nødvendige titler på kartbildet. Det er nødvendig å legge inn titler på diagrammet for å avslutte. For å gjøre dette, direkte musepekeren til diagrammet for en dropdown-meny liste å dukke opp. Klikk på kartalternativene for et vindu med samme tittel å bli avslørt. Tast inn navnet på diagrammet i det tomme tekstfeltet under Diagramtittel: alternativ. Videre skriver titlene for X-og Y-aksene. Når dette er gjort, klikker du bare på OK for titlene skal lagres og brukes på diagrammet.

Hvordan du oppretter et diagram i powerpoint. Tilgang microsoft powerpoint først og fremst.
Hvordan du oppretter et diagram i powerpoint. Tilgang microsoft powerpoint først og fremst.

Nå er alt du trenger å gjøre for å redde nylig opprettet diagram i Microsoft PowerPoint. For å gjøre dette, gå til kategorien Fil, og klikk på det en gang. En liste dukker opp, etter som du må klikke på artikkelen Lagre. Du må velge lagringssted under Lagre i: delen. Også, må du skrive inn ditt valg av filnavnet i den medfølgende tekstboksen. Når alle disse er satt, så kan du klikke på Lagre-knappen for diagrammet for å bli lagret og lagret tilsvarende.