O2e

Hvordan du oppretter et flytskjema på en mac

Den klassiske og enkleste måte å representere noen prosess visuelt er gjennom middel for å skape en flytskjema. Enkelt sagt, er et flytdiagram en visuell representasjon av en prosess som kartlegger de ulike handlingene, beslutningstaking trinn, resultater og konsekvenser gjennom ulike geometriske former og piler. Dermed kan leseren å enkelt visualisere prosessen, de viktigste vendepunktene, og de ulike utfall uten å bug du ustanselig for informasjon. Opprette flytskjemaer ble en gang gjort manuelt, men de stadige forbedringer i teknologi tillater oss å lage flytskjemaer som kan skrives, eller lastet opp på nettet for offentlig konsum. Mens mange mennesker kan finne oppgaven skremmende, trenger du ikke bekymre deg. Det finnes en mengde programmer, for eksempel Excel, som tillater enda Mac-brukere å enkelt lage flytskjemaer for sine egne formål. Her er en kort guide til hvordan å lage et flytskjema på en Mac.

  1. Det vil være best for deg å starte med å skissere et utkast på et stykke papir. Ikke bare vil dette første trinnet tillate deg å vurdere eventuelle feil eller feil i visuell representasjon av prosessen, det gir deg også en mulighet til å tømme hodet og få en god forståelse av hva du ønsker at prosessen skal være. Å ha en papirkopi kan du også en referanse du kan se tilbake når som helst, noe som vil være spesielt nyttig for multi-trinns prosesser som kan bli forvirrende hvis bygget helt på datamaskinen. Prøv å gjøre det så enkelt og elegant som mulig på papiret før du overfører den til en datamaskin.
  2. De fleste Mac-maskiner har allerede MS Office sammen med dem, så er det mest praktisk program for å bruke fortsatt MS Excel. Start med å lage et nytt regneark. Du vil også ha tegneverktøylinjen tilgjengelig, så gå på "View"-menyen, velg "Verktøylinjer" og sørg Tegning ikonet er valgt for å bringe tegneverktøylinjen skjermen.
  3. Aktiver flyout menyen for ulike figurer ved å klikke og holde musen over "Sett Shapes"-knappen på tegneverktøylinjen. Når du har valgt den riktige "Flytskjema" Icon, bør du sørge for at du klikker dobbelt strek funnet i øvre del av menyen for å holde flytskjema verktøy flytende utenfor verktøylinjen, og dermed gi deg raskere og mer praktisk tilgang til de ulike formene du trenger. Bare dra og slipp denne menyen til en plassering av din preferanse på skjermen.
  4. Din flytdiagram vil ha en start og stopp, så du vil trenge Terminator objektet i flytskjema verktøy. Ved å klikke på teksten verktøyet (som ligner på en stor A) vil tillate deg å gi etiketter for de ulike stegene i flytskjemaet. Være sikker på at du er kjent med ulike representasjoner for ulike trinnene, beslutningsprosessen, etc. Etter å plassere de ulike trinnene, kan du bruke linjen til å velge piler som skal representere flyten av prosessen. Koble sammen de ulike formene / trinn og stadig gjennomgå flytskjemaet om det er fornuftig.


Du kan enkelt justere de forskjellige delene av flytskjemaet

Hvordan du oppretter et flytskjema på en mac. Det vil være best for deg å starte med å skissere et utkast på et stykke papir.
Hvordan du oppretter et flytskjema på en mac. Det vil være best for deg å starte med å skissere et utkast på et stykke papir.

Du kan enkelt justere de ulike delene av flytskjemaet, for eksempel størrelse, form, farge, ved å redigere dem etter behov. Men husk at et flytskjema skal gi den enkleste og mest elegante representasjon av noen prosess. Ikke gjør det for overbefolket og for full av informasjon. Husk alltid å se i papirkopi og prøve å gjøre det så forståelig som mulig.