O2e

Hvordan du oppretter et stolpediagram fra et excel regneark

Trenger for å lage din egen bar graf for en presentasjon

Trenger for å lage din egen bar graf for en presentasjon? Du kan lage din egen søylediagram og mye mer i Microsoft Office Excel. Det grunnleggende er veldig lett å plukke opp og til slutt, bør du få taket på alt programmet tilbyr. Her er hvordan du oppretter et stolpediagram fra et Excel-regneark:

  • Erverve maskinvare og programvare. Før du begynner, naturlig, må du ha tilgang til en datamaskin og Microsoft Office Excel. Du trenger en datamaskin som kan kjøre Microsoft Windows eller et annet operativsystem som kan kjøre Microsoft Office Excel. Erverve en lisensiert kopi av programmet og installere den til datamaskinen. Når du er ferdig installasjonen, kan du komme i gang. Kjør programmet og vente på den for å åpne.
  • Inndata. Det er svært viktig at du legger inn dataene først før du oppretter et søylediagram. Hvis du er i stand til å arrangere og organisere dataene dine riktig og tydelig du vil ha en mye lettere tid å lage din søylediagram (eller hvilken som helst annen type graf for den saks skyld). Nøye inn dataene inn i cellene i regnearket, fortrinnsvis i matriseform, slik at programmet kan lett forvandle dataene inn i en informativ graf.
  • Opprette søylediagram. Den how-to for å gjøre et stolpediagram er veldig enkelt. Microsoft Office Excel kan du lage grafer ved ganske enkelt å velge en gruppe av celler og klikke stolpediagrammet ikonet for å forvandle ditt valg til en graf. Nøkkelen til diagrammer og grafer i Microsoft Office Excel er at de refererer data i regnearket slik at du virkelig trenger å skrive inn tall og fakta inn i cellene før du kan begynne.
  • Tilpasning. Det er svært mange måter du kan tilpasse søylediagram på Microsoft Office Excel. Fra å endre retningen på aksen, fargen på grafene og selv selve grafen, det er hundre forskjellige måter du kan gjøre grafen din egen. Du bør leke seg med alle de forskjellige verktøy og funksjoner. Ikke vær redd for å gjøre feil fordi du lett kan angre dem. Du kan sikkert lære mye av nye triks fra å prøve ut nye ting i stedet for å holde seg til velprøvde metoder eller ta andres ord for det.
  • Tutorials. Du vil ha forskjellige ikoner, menyer og oppsett avhengig av hvilken versjon av Microsoft Excel du bruker. Selve programmet er enkelt nok å bruke når du først får taket på det, og den beste måten å få taket på det er å bruke den flere ganger og lære fra andre som allerede har mestret programmet. Det mye praktiske tutorials på nettet som dekker mange versjoner av programmet. Her er noen: About.com har opplæringsprogrammer for mange versjoner, inkludert Microsoft Excel 2007 og 2003 , mens Excel-2010 er dedikert til den nyeste versjonen, 2010 . Området Addictivetips har sin egen nyttig tutorial komplett med bilder. Trainee Trader har også sin egen grundig søylediagram opplæringen . Selvfølgelig har Microsoft Office sin egen online tutorial .


Hvordan du oppretter et stolpediagram fra et excel regneark. Erverve maskinvare og programvare.
Hvordan du oppretter et stolpediagram fra et excel regneark. Erverve maskinvare og programvare.

Opprette et søylediagram i et Excel-regneark er ikke rocket science, men hvis du tilbringer nok tid på å lære tauene, kan du lage de mest detaljerte og organisert diagrammer. Ta litt tid fra din travle timeplan til å oppdatere Excel og graf-making ferdigheter og andre vil spørre deg om hjelp.