O2e

Hvordan du oppretter strektegninger i adobe photoshop

Strektegninger er tegninger som du vanligvis ser i tegneserier. Du kan ta en hvilken som helst vanlig bilde av et landskap eller en person og slå den inn i en strektegning bilde ved hjelp av Adobe Photoshop.

Andre kule designerens tips og teknikker blir undervist i online design og / eller kunst kurs. Klikk her for å finne ut alt du trenger å vite for å melde deg på en utmerket online skole.

  1. Åpne en bildefil og forberede for sporing. Finn en bildefil av en person som du vil opprette strektegning med. I Adobe Photoshop, gå til "fil" og velg "Åpne" for å lete etter din bildefil hvis det er lagret på harddisken. Bildet vises på Photoshop vinduet og plassert på et lag. Du kan nå endre lysstyrken på bildet for å gjøre det lettere å spore over med svarte linjer. Velg laget og endre navnet til noe sånt som "modell" for å markere at det er den opprinnelige filen. Duplisere laget og endre navnet til "Trace", og deretter gå til bilde kategorien og velg "justeringer" og deretter velge "lysstyrke / kontrast." Legg to lag under Trace lag, og kaller den første strektegninger og den andre Bakgrunn. Den "strektegninger" lag bør holdes gjennomsiktig mens "Background" skal fylles med en hvit farge. Justere synligheten alternativet for Trace og bakgrunn lag til AV og deretter PÅ for modell og Line Art lag.
  2. Juster børste innstillinger. Med laget forberedelsene ut av veien du nå kan justere innstillingene for penselverktøyet. Strektegninger må ha dimensjon å bringe ut funksjoner av bildet du skaper og for å oppnå dette må du bruke to typer børster, en med en tykk linje til stress på funksjoner som er nærmest betrakteren og en tynn linje for å understreke på funksjoner som er lengst. Først sette forgrunnsfargen til svart, og deretter på verktøyet på venstre side velger pensel verktøyet så se etter penselen paletten, enten på oppgavelinjen eller palettene på høyre side. Velg Brush Tip Shape alternativ for Brush Presets deretter bruke glidebryteren for å få ned Diameter til ca 5px og justere vinkelen til ca -130 grader deretter Rundhet til 15%. For hardhet enheter, bruker du glidebryteren og flytte det hele veien til 100% og deretter på skyveknappen for Spacing til 3%. Nå klikker du figuren Dynamics og angir størrelsen jitter til 0, snudde Control for å Fade med en verdi på 300, minimum diameter til ca 25%, og alt annet AV.
  3. Lag linjer ved hjelp av stier. Du vil bruke stier omfattende når sporing over et bilde, så klikk pennverktøyet og deretter på oppgavelinjen klikker du på stier knappen. On the Line Art laget se etter nærmeste området til visningen, og kontroller at ditt utgangspunkt for å starte linjen. Du må tenke på at jo lenger linjene blir, vil de begynne å falme mot slutten av linjen. Når du oppretter stier, følger hvordan funksjonene kurven og rette ut, ved å klikke på stien. Når du er ferdig å lage en linje, høyreklikker banen og velg Strek opp bane velger Brush, banen vil slå inn et penselstrøk. Høyreklikk banen igjen og velg slett banen for å forlate bare penselstrøket på strektegninger laget. For å gjøre tykkere linjer, spore hele delen av en figur eller funksjonen så lukke banen ved å returnere til startpunktet, høyreklikk og velg Fyll Sti å fylle formen med forgrunnsfargen.

Hvordan du oppretter strektegninger i adobe photoshop. Åpne en bildefil og forberede for sporing.
Hvordan du oppretter strektegninger i adobe photoshop. Åpne en bildefil og forberede for sporing.

Som du gjør flere bilder med strektegninger du vil bli bedre med denne ferdigheten, online klasser i design kan hjelpe deg med å avgrense talent enda lenger. Du vil fremgang i å skape strektegninger med bedre dimensjon og perspektiv.