O2e

Hvordan du rengjør en dell mus

Periodisk rengjøring av en Dell mus må gjøres for å sikre at det fungerer riktig. Dette gjelder spesielt hvis musen ikke reagerer så raskt på dine bevegelser som det pleide. Her er tips om hvordan du rengjør en Dell mus for å få det til å fungere ordentlig igjen.

Hvordan du rengjør en dell mus. Huske grunnleggende forholdsregler.
Hvordan du rengjør en dell mus. Huske grunnleggende forholdsregler.

  • Huske grunnleggende forholdsregler. Først og fremst må du koble musen fra resten av datamaskinen oppsett for å unngå å bli electrocuted. For å gjøre dette, må du kontrollere at datamaskinen er slått av og koblet fra strømkilden. Finn navet kobler musen til datamaskinen. Etterpå nøye koble musen jack koblet til denne hub.
  • Forberede alle nødvendige rengjøring elementer. Ha en flaske isopropylalkohol, noen bomullspinner, en lofri klut, og en boks med trykkluft klar for denne aktiviteten.
  • Utfør disse trinnene for å rengjøre en mekanisk mus. Slik rengjør en mekanisk mus, må du først slå av musen opp ned. Legg merke til at det er en plast-ring holder musekulen på plass. Slå denne ringen mot klokken for å låse den opp helt. Når dette er gjort, plasserer hånden over ringen og ballen. Slå resten av mus høyre side opp og ta ringen og ballen på hånden. Rengjøre musen ballen ved å utsette det å varme vann og la det tørke helt. Neste, grip din boks med trykkluft. Rett dysen inn ballen bur og blåse luft for å fjerne støv og andre Løse partikler. Se inni ballen bur og finn ballens valsen. Hvis det er skitt løsner i valsen, bruk en bomullspinne dyppet i isopropyl alkohol. Bare sørg for å bruke svært lette strøk slik at valsen ikke blir forstuet av posisjon. Når alle delene er tørr, og deretter erstatte ballen etterfulgt av ringen. Vri ringen med klokken for å låse den på plass.
  • Utfør disse trinnene for å rengjøre en optisk mus. Slå den optiske musen opp ned for å avdekke linsen under. Bruk en bomullspinne dyppet i isopropyl alkohol for å rense ut smuss eller sot som dekker linsen. Når tørr, kan du velge å blåse luft inn i objektivet for å fjerne gjenværende fast partikler. Rengjøre musematte, så vel ved å tørke den ren med en lofri klut.

Koble musen til sine respektive hub og slår på datamaskinen

Koble musen til sine respektive hub og slår på datamaskinen. Hvis problemene vedvarer med Dell mus, kan det hende du må oppdatere driverne. For å gjøre dette, trekk opp Start-menyen og klikk på Innstillinger. Fra overlappende menyen, må du klikke på Kontrollpanel. Fra vinduet Kontrollpanel, dobbeltklikk på elementet Mouse. Gang på vinduet Egenskaper for mus, må du klikke på kategorien Maskinvare og deretter på knappen Egenskaper. Deretter klikker du på kategorien Driver funnet på andre dialogboksen som kommer opp, og klikker du bare på knappen merket Oppdater driver.